De ce a vrut Gabriela Prisăcariu să se despartă de Dani Oțil. S-a aflat abia acum

de: Manolică Anca
13 04. 2023

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton, demonstrând zilnic că flacăra pasiunii dintre cei doi nu a dispărut, chiar și după apariția lui Tiago. Cu toate acestea, nu mulți știu că cei doi au fost la un pas mic de a nu mai fi împreună. Dezvăluiri ale blondinei, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Momentul în care Gabriela Prisăcariu a vrut să îl părăsească pe Dani Oțil

Simpaticul prezentator de la Neatza și-a luat adio de la burlăcie pe 15 mai 2021, atunci când a spus DA în fața ofițerului stării civile. Dani s-a căsătorit atunci civil cu partenera sa, Gabriela Prisăcariu, devenind, între timp, părinții unui băiețel pe nume Tiago.

Deși cei doi își arată zilnic dragostea pe care și-o poartă unu altuia, nu mulți știu faptul că cei doi au fost la un singur pas de a nu forma frumoasa familie de astăzi. Superbul fotomodel a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro de ce a vrut să îl părăsească pe prezentatorul TV chiar în prima lor vacanță împreună.

Citește și: Gabriela Prisăcariu, de nerecunoscut. Ţinuta surprinzătoare aleasă de soţia lui Dani Oţil pentru o şedinţă foto. Nu zici că e ea!

Ce s-a întâmplat în vacanța din Peru

Prima vacanță a celor doi parteneri a fost în Peru, în urmă cu patru ani. Acel loc are o semnificație extrem de importantă în viața lor, pentru că acolo s-au pus bazele relației solide pe care o au astăzi.

Întrebați separat, cei doi vin cu versiuni diferite privind vacanța, care însă duc la același deznodământ. În timp ce Dani Oțil spune că a dus-o într-o drumeție de 5 ore pe jos către Machu Picchu pentru a îi testa limitele, Gabriela recunoaște că ar fi vrut să fugă în orice moment dacă ar fi găsit o posibilitate să se reîntoarcă de acolo.

Deși i-a trecut prin minte să își ia bilet de întoarcere spre România și să îl lase singur pe prezentator în Peru, se pare că nu a lăsat-o inima să facă asta. Și iată că astăzi sunt mai fericiți și împliniți ca niciodată.

„Prima noastră vacanță în doi nu a fost una reușită. Și acum îi zic că dacă nu eram atât de departe noi nu am mai fi fost astăzi împreună pentru că mi-aș fi dorit să mă întorc și să plec de acolo. Dar uită-ne că suntem împreună”, a povestit Gabriela, în exclusivitate pentru EGO.ro.

Citește și: Ce nu ar accepta Gabriela din partea lui Dani Oțil, niciodată. Vedeta e fermă: „Nu are ce să zică de rău” VIDEO EXCLUSIV