De ce a primit din nou FCSB „interzis” în Ghencea. Gigi Becali tună și fulgeră și a dezvăluit ce i-au transmis conducătorii de la CSA Steaua

de: Sorin Barbu
07 08. 2023

FCSB nu poate juca în Ghencea meciul cu Nordsjaelland, de joi seară, din turul 3 în Conference League, după ce oficialii CSA Steaua au anunțat că nu sunt de acord să închirieze din nou stadionul. Motivul invocat este unul hilar. Conducătorii clubului armatei spun că doi jucători au încălcat o clauză din înțelegerea care a existat la duelul cu CFR Cluj și că la declarații au spus „Steaua”.

De ce refuză CSA Steaua să lase FCSB în Ghencea, deși la meciul cu CFR Cluj nu au fost probleme

FCSB a jucat în Ghencea meciul cu CFR Cluj, din etapa cu numărul patru din SuperLiga României, după îndelungi tratative și tensiuni cu cei care conduc clubul CSA Steaua, dar trebuie să-și caute alt stadion pentru duelul european cu Nordsjaelland, de joi seară. Gruparea condusă de Gigi Becali este acuzată că a încălcat contractul de închiriere.

Comisia care a inspectat stadionul a constat că pagubele au fost minore, deci nu aceasta este problema. Conducătorii de la CSA Steaua consideră că în postările mai multor jucători de la FCSB a apărut numele „Steaua”, ceea ce ar încălca o clauză din contractul de închiriere.

FCSB a primit un document oficial de la CSA Steaua în care „vă anunțăm că din cauza faptului că ați încălcat aceste clauze contractuale, pe care le-ați asumat atunci când s-a semnat protocolul de punere la dispoziție a arenei, ne aflăm în imposibilitatea de a mai onora cererea de a evolua pe stadionul Steaua meciul cu Nordsjaelland”.

Cum a reacționat Gigi Becali, după ce a aflat că FCSB are din nou „interzis” în Ghencea

CSA Steaua are o problemă și cu faptul că la interviurile de la finalul meciului, Adrian Șut și Andrea Compagno au spus numele de „Steaua” în loc de FCSB. Gigi Becali a încercat să rezolve problema pentru că echipe pe care o finanțează mai are la dispoziție doar câteva ore în care să rezolve problema.

„Trebuia să anunț azi UEFA unde jucăm, până la 12. Acum mă zbat, mă lupt, să văd ce fac. Ei (n.r. – cei de la CSA Steaua) sunt supărați că au zis Șut și Compagno «Steaua». Și că de ce au spus suporterii că în Ghencea e casa lor. Încercăm să vedem dacă putem rezolva ceva”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

Dacă FCSB nu va avea voie să joace în Ghencea, gruparea roș-albastră va trebui să apeleze din nou la stadionul „Arcul de Triumf”, unde terenul la meciul cu CSKA Sofia 1948 a fost foarte prost.