De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia în Spania. Ce se întâmplă cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani după mutarea din România

de: Madalina Moraru
08 01. 2020

Tataee de la B.U.G. Mafia a dezvăluit motivele pentru care a plecat din România, dar și cum i s-a schimbat viața în cei doi ani de când e departe de țara natală. Cântărețul a făcut această schimbare uriașă alături de familia lui, odată ce au decis să se mute în Spania. Anunțul a venit chiar pe contul său de Facebook, în luna iulie din 2017. Pe atunci, le mărturisea fanilor că și-a văzut visul devenit realitate, pentru că va locui în Barcelona, cu soția și cei trei copii ai lor.

De ce a plecat, de fapt, Tataee de la B.U.G. Mafia în Spania?

Tataee, pe numele său real Vlad Irimia, a dezvăluit că mutarea lui departe de țară a venit și din alte considerente. Cunoscutul rapper a vorbit foarte deschis, într-un interviu neconvențional pe care i l-a acordat de curând comediantului Micutzu. Artistul a dat câteva detalii și despre modul în care s-a schimbat viața lui, dar și a copiilor săi. Cei mici își doresc să meargă pe calea celebrității și visează să îi calce pe urme, la nivel muzical.

Tataee de la B.U.G. Mafia s-a mutat în Spania de câțiva ani și duce un trai liniștit alături de familia sa

Cei trei copiii ai lui Vlad Irimia sunt la fel de pasionați de muzică precum tatăl lor, fiind dezvăluiri despre Antonia, Mihai și Cristian pe care artistul le-a făcut în premieră. Se pare că acesta preferă traiul în afara țării și datorită faptului că poate fi mai liber. Tataee a dezvăluit că mutarea din România a venit cu beneficii, pentru că în Spania poate consuma marijuana după bunul plac. Dacă în țară acest lucru ar fi fost ilegal, în Barcelona acesta s-a înscris într-o asociație de consumatori. În orașul spaniol există și așa-zisele „cluburi de cannabis”, fie cafenele.

„Sunt un consumator legal, acolo, cel puțin. Aici, sunt în continuare ilegal. Dar, sunt relaxați, da, pentru că 80% dintre spaniolii adulți fumează, probabil”, susține Tataee de la B.U.G. Mafia.

Ce se întâmplă cu copiii lui Vlad Irimia, la doi ani după mutarea din România

„(…) YouTuberi (n.r.: asta își doresc copiii artistului să devină) Sunt foarte încăpățânați; sunt deciși cum s-o abordeze, cum s-o facă. Deocamdată, nu au făcut nimic public, se antrenează. Se filmează între ei, vorbesc în engleză între copiii mei, din fericire sau din păcate, cum vrea să spună fiecare român în parte. La școală fac catalană. (…)

Lu’ fii-miu ăla mic îi place foarte mult cu muzica. Foarte, foarte mult. Îi plac sculele, îi place să cânte, cântă și cu gura. Se vede clar că e… Ceilalți doi sunt cu jocurile, dar le place și lor muzica, a început să le placă. Erau foarte supărați pe muzică, pentru că era tati ocupat cu muzica și pleca cu muzica… dar, au început să se relaxeze acum”, a povestit Vlad Irimia.