De ce a lipsit Gabriela Cristea de pe Facebook atâtea zile. Vedeta le-a mărturisit fanilor tot aseară

de: Năstase Mirabela
04 05. 2021

Gabriela Cristea a lipsit de pe rețelele de socializare câteva zile, dar a revenit în cele din urmă și le-a  povestit totul fanilor săi.

De ce a lipsit Gabriela Cristea de pe Facebook atâtea zile

Gabriela Cristea a mărturisit pe Facebook că și-a abandonat telefonul mobil și aplicațiile mobile pentru a pregătit casa, a găti și a se odihni. Tot Gabriela Cristea a spus și că nu a făcut poze în această perioadă, dar că amintirile i-au rămas bine întipărite în suflet.

”Dragilor, am fost atat de ocupata si agitata in ultimele zile ca am cam abandonat telefonul mobil si aplicatiile social media. Nu mi-a parut rau, am gatit si mi-am gatit casa, m-am preocupat de ai mei, m-am jucat cu fetele si m-am plimbat cu talpile goale prin iarba proaspat tunsa de sotul meu.

Azi am dormit sau dormitat cam toata ziua si m-am trezit brusc dupa-amiaza cand am intrat direct in munca. In perioada asta nu am facut poze deloc, dar am amintiri cu gramada inramate in suflet. Astazi, pe seara am facut poza asta, prima dupa 4,5 zile, obosita, dar fericita. De fapt, vreau doar sa va spun “Hristos a Înviat!”, a spus Gabriela Cristea pe contul de facebook.

Ce studii are Gabriela Cristea

Gabriela Cristea este mamă a două fetițe superbe și este căsătorită cu artistul Tavi Clonda. Aceasta este prezentatoare la Antena Stars, însă puțini știu ce studii are, de fapt. Gabriela Cristea a absolvit, prin urmare, în anul 1993, Liceul de coregrafie nr. 1 din București, iar după ce a dat Bacalaureatul s-a orientat spre o facultate în domeniul comunicării.

Gabriela Cristea a terminat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul SNSPA, după care s-a specializat în Comunicare neurolingvistică, la Facultatea de Sociologie și Comunicare diplomatică, pe lângă Ministerul Afacerilor Externe.

Gabriela Cristea este mama a două fetițe, Bella Margot și Iris. Ea a născut pe data de 17 martie 2019 pe cea de doua fiică a ei. Nașterea nu a fost una la termen, ci cu două săptămâni mai devreme, fiind a doua operație de cezariană pe care Gabriela Cristea a avut-o, la un an și cinci luni de la precedenta.

Gabriela Cristea a spus și de ce nu mai poate face copii.

”Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, a declarat și Gabriela Cristea, într-o discuție recentă, avută cu Cristina Cioran.