De ce a fost părăsită Anda Adam de Victor Slav, de fapt. Cântăreaţa a vorbit pentru prima oară despre asta

de: Bișinicu Andreea
09 01. 2023

Acum 15 ani de zile, Anda Adam și Victor Slav formau unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de vedete din showbizul autohton. La un deceniu de la despărțirea celor doi, celebra artistă rupe tăcerea în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, între ei.

De ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav, de fapt

Anda Adam nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Blondina se laudă cu o carieră impresionantă în industria muzicală autohtonă și cu o viață personală împlinită, datorită fiicei sale, Evelyn, și a actualului ei partener de viață.

Femeie puternică, independentă și mereu cu zâmbetul pe buze, Anda Adam mărturisește că destinul ar fi supus-o numeroaselor încercări, însă ea a reușit să le facă față, de fiecare dată.

Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Anda Adam a vorbit, în premieră, despre adevăratul motiv pentru care relația dintre ea și Victor Slav s-a destrămat. Diva a recunoscut că fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost cel care a pus punct poveștii lor de dragoste.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul despărțirii, real, pot să spun doar că lucrurile nu mai erau ce trebuia.

Întotdeauna, un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație, pentru că aveam și îndoieli, eram și foarte mult timp plecată.

Lucrurile nu se mai întâmplau deja ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna că intimitatea trebuie să rămână intimitate, așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru bun ce s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut.”, a declarat Anda Adam la Kanal D.

Adevărul despre rivalitatea dintre Anda Adam și Bianca Drăgușanu

În ceea ce privește presupusa rivalitate dintre Anda Adam și Bianca Drăgușanu, artista a menționat că aceasta nu ar fi existat niciodată cu adevărat. Deși de-a lungul anilor,

Niciodată nu a fost o rivală și 80% din articolele apărute, în momentul în care ei au devenit un cuplu, au fost foarte mult inventate. Cred că ne-ar lua o emisiune întreagă să povestim despre fiecare articol în parte și ce procent din el are sâmbure de adevăr. Niciodată nu am încercat să o copiez și nu am făcut-o pentru că suntem și foarte diferite ca stil.

Cred că pur și simplu, fiind pe val atunci, ca și prezență și fiind un cuplu nou, monden, ieșind la foarte multe evenimente împreună și el ieșind din acea relație lungă cu mine au fost în atenția presei mult și puțin poate prea mult.

Atunci când ești în diverse conjuncturi și ți se pune un microfon în fața gurii mai dai declarații și mai spui una alta pentru că dacă tot îți asumi că te duci la un eveniment monden trebuie să și spui ceva. Nu poți doar să te duci, să faci act de prezență și să pleci”, a explicat artista.