24 mart. 2023 | 13:57

De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie. O româncă i-a spus în față tot: „E păcat”

Monden
De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie. O româncă i-a spus în față tot: „E păcat”
De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie. Actorul din Las Fierbinți a vorbit despre asta abia acum.

Moment surprinzător pentru actorul din celebrul serial PRO TV Las Fierbinți. De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie. A mărturisit totul chiar el. O angajată a spus totul, fără niciun fel de remușcări. „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”, s-a exprimat aceasta.

De ce a fost certat Mihai Bobonete la o benzinărie

Las Fierbinți se numără în topul celor mai vizionate seriale de comedie din România. A debutat pe data de 1 martie 2012, fiind difuzat de PRO TV. La fiecare difuzare, reușește să aducă spectatorii în fața micilor ecrane, înregistrând audiențe importante. Unul dintre actorii care joacă în material este Mihai Bobonete.

Într-o intervenție la podcastul său, vedeta a vorbit despre un eveniment ce a avut loc la aproximativ doi, trei ani de zile după debutul serialului Las Fierbinți. Atunci, Mihai Bobonete era împreună cu Mihai Rait, care interpretează un alt personaj din serial, pe Valea Oltului. Au oprit împreună la o benzinărie, pentru a alimenta mașina.

Ce a urmat i-a amuzat pe ambii actori. Vedetele au intrat în benzinărie, pentru a plăti combustibilul administrat autoturismului cu care circulau. Angajata de la casă a intrat în vorbă cu Mihai Bobonete și i-a spus tot ce avea pe suflet. Numai că l-a confundat pe actor cu o altă vedetă din țara noastră.

Angajata de la benzinărie a crezut că Mihai Bobonete era, de fapt, Ionuț Dolănescu. Femeia i-a transmis actorului că îl apreciază, însă l-a rugat să nu se mai certe cu fratele său, pentru că tatăl lor se răsucește în mormânt. Actorul din Las Fierbinți a mărturisit că nu era în cunoștință de cauză despre scandalul celor doi frați.

„E păcat de tată, că se răsucește în mormânt…”

„La început, la vreo 2-3 ani după ce a început serialul (Las Fierbinți – n.r.), am avut un moment la o benzinărie de pe Valea Oltului. Cred că eram cu Mihai Rait (Dorel, din serial – n.r.). Am vrut să plătesc, iar doamna de acolo mi-a zis: „Apreciez din tot sufletul ceea ce faceți și ceea ce au făcut părinții dumneavoastră…”.

Și m-am gândit: mama inginer agronom, tata șef de cadre, totuși e frumos să-ți laude părinții. „Să știți că vă urmăresc la televizor, îmi place de dumneavoastră. Un singur lucru mi-aș permite să vă spun: să nu vă mai certați cu fratele dumneavoastră!”. M-am gândit că și mamaia lui Mihai îmi zicea să nu-i mai dau palme peste cap, eu explicându-i că așa e situația, rolul. „E păcat de tatăl dumneavoastră, că se răsucește în mormânt…”.

Mihai (Rait – n.r.) s-a uitat, nu l-a bufnit râsul. „Doamnă, până la urmă, poate și el a vrut așa…”. „Nu știu ce să spun, fiindcă domnul Dolănescu a fost un domn foarte drăguț”. Atunci, Mihai mi-a zis: „Domnul Ionuț, mergem sau mai rămânem?!”.”, a povestit Mihai Bobonete, în podcastul său.

Citește și: De ce Mihai Bobonete nu mai bea alcool deloc. Decizia anunțată de juratul Românii au Talent

Vedeta Las Fierbinți a mărturisit că, la acea vreme, nu știa cine e Ionuț Dolănescu. În timp, urmărind emisiunea lui Cătălin Măruță, a înțeles despre ce scandal era vorba între frații Dolănescu.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Vine „Mama tuturor crizelor”. Datoriile guvernelor pentru măsuri socialiste o fac de neevitat
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
DECIZIE pentru Elena Udrea. Se întâmplă chiar pe 6 iunie
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro