De ce a fost amendată cu 1.000 lei tânăra răpită din Craiova, de fapt. Ce a descoperit Poliția despre ea

De ce a fost amendată cu 1.000 lei tânăra răpită din Craiova, de fapt. Ce a descoperit Poliția despre ea
Tânăra care a fost răpită a fost ajutată de oamenii de pe stradă

O tânără din Craiova a fost la un pas să fie răpită de pe stradă, însă s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei.

De ce a fost amendată cu 1.000 lei tânăra răpită din Craiova

Tânăra a fost băgată cu forța într-un autoturism și a început să țipe. A fost ajutată de oamenii care treceau pe stradă, însă tot ea a fost cea care a primit o amendă.

O femeie de 21 de ani a trecut prin momente de groază când în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, din care au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și au aruncat-o pe bancheta din spate.

A început să țipe, iar o patrulă de ordine publică aflată pe o stradă adiacentă a venit în dreptul mașinii. Deși șoferul a încercat să demareze, polițiștii au reușit să o scoată pe tânără prin geamul portierei.

Cei doi bărbați au fost imobilizați și încătușați. Atât femeia, cât și cei doi agresori au fost duși la Poliție pentru declarații.

Sindicatul Europol, explicații

„După intervenția polițiștilor pentru salvarea femeii din mâinile celor care au ridicat-o de pe stradă și au introdus-o cu forța în autoturism, avem parte de o răsturnare de situație.

Femeia nu mai dorește să depună plângere și susține că a fost vorba doar despre o simplă neînțelegere cu cei doi bărbați. Mai mult, în urma identificării tuturor persoanelor, femeia și unul dintre bărbați s-au întors recent din Elveția, unde susțin că lucrează, fără însă a putea preciza domeniul de activitate, sens în care s-a dispus măsură carantinării, care nu a fost respectată și pentru care celor doi li s-au aplicat sancțiuni contravenționale.

Aceasta este doar una din situațiile în care munca polițiștilor poate fi în zadar, doar pentru că „legile” interne ale unor grupări au întâietate față de legile țării.
***
Femeie luată de pe stradă și forțată să intre într-un autoturism. S-a întâmplat la Craiova.
Clipe de groază pentru o femeie, astăzi, pe o stradă din Craiova, după ce în dreptul ei s-a oprit un autoturism înmatriculat în Germania, cu geamuri fumurii, din care au ieșit doi bărbați care au luat-o pe sus și prin exercitarea de forță au aruncat-o pe bancheta din spate.

Țipetele și răcnetele de disperare ale femeii au fost însă auzite de patrula de ordine publică, formată din colegul nostru, Marian, din cadrul Secției 5 Poliție și jandarmul Gabriel, care se aflau pe o stradă adiacentă. Colegii noștri s-au deplasat ghidați de strigăte și au ajuns în dreptul autoturismului cu pricina.

Șoferul a încercat să demareze, însă colegii noștri au reușit să o extragă pe femeie din interiorul autoturismului prin geamul portierei care era deschis. După ce s-au asigurat că femeia se află în siguranță, colegii au reușit să îi extragă din autoturism și pe cei doi suspecți, pe care i-au imobilizat, cu fața la pământ, prin aplicarea cătușelor.

Doar șansa a făcut ca patrula mixtă să fie în preajmă și să audă strigătele femeii. În celălalt scenariu, la ora aceasta puteam fi în situația unei răpiri cu consecințe neștiute pentru femeie.
Îi felicităm pe această cale pe cei doi colegi și le spunem că suntem mândri de acțiunea lor” se arată pe pagina Sindicatului Europol.

Polițiștii au stabilit că între ea și cei doi bărbați a fost conflict, iar victima nu a dorit să facă plângere și nici să se emită un ordin de protecția împotriva agresorilor. Tot conflictul ar fi pornit de la faptul că familia tinerei nu ar fi dorit ca aceasta să aibă o relație cu bărbatul respectiv.

În urma cercetărilor, femeia de 21 de ani și unul dintre bărbați figurau ca fiind în carantină la domiciliu, în localitatea Moreni, Dâmbovița. Ambii au fost sancționați cu o amendă în valoare de 1000 de lei pentru nerespectarea măsurii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI