De ce a divorțat Karmen Minune de soțul său. Ce nu a mai suportat, de fapt, în căsnicia cu Bogdan Căplescu

de: Violeta Badea
04 09. 2024

Karmen Minune, fiica celebrului cântăreț Adrian Minune, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat despărțirea de soțul său, Bogdan Căplescu. Deși păreau un cuplu perfect în ochii publicului, problemele din relația lor erau adânci și persistente. În ciuda eforturilor depuse pentru a-și salva căsnicia, artista a decis să pună capăt mariajului după cinci ani. Iată ce a dus la acest deznodământ neașteptat.

Motivul pentru care Karmen Minune a divorțat de soțul ei

Una dintre principalele cauze ale divorțului ar fi fost gelozia excesivă a lui Bogdan Căplescu, informează Cancan. Surse apropiate cuplului au dezvăluit pentru publicația citată că această gelozie ar fi devenit din ce în ce mai acută în ultima perioadă, afectând serios relația.

Fiica lui Adrian Minune ar fi simțit că este sufocată de atitudinea partenerului său, ceea ce ar fi dus la multiple frustrări. Pentru a nu-l deranja pe Bogdan Căplescu, artista ar fi evitat să participe la evenimente publice.

Refuzul de a se dedica carierei sale artistice ar fi adâncit distanța dintre cei doi, mai ales că aceasta și-ar fi dorit să îmbine cariera cu viața de familie, un echilibru pe care Bogdan Căplescu nu părea dispus să îl accepte.

Ce nemulțumiri ar fi avut Bogdan Căplescu

Pe de altă parte, nici Bogdan Căplescu nu ar fi fost complet mulțumit de relație. Acesta ar fi fost nemulțumit de faptul că, în ochii publicului, era perceput doar ca ”soțul lui Karmen Minune” sau ”ginerele lui Adrian Minune”.

Această lipsă de identitate proprie ar fi generat neîmplinire și frustrare în rândul bărbatului, care ar fi simțit că nu este validat suficient.

În plus, discuțiile despre extinderea familiei ar fi fost și ele un punct de tensiune. Deși Bogdan Căplescu și-ar fi dorit să aibă mai mulți copii, Karmen Minune nu ar fi fost pregătită să ia o astfel de decizie într-un moment în care relația lor era deja fragilă.

Citește și Karmen Minune și-a emoționat mama până la lacrimi de ziua ei. Ce dar de suflet i-a făcut: “Niciun lucru material nu ar fi compensat” VIDEO EXCLUSIV!

Karmen Minune, sprijinită de familie, după separarea de soțul ei

După anunțul oficial al despărțirii, Karmen Minune s-a refugiat în brațele familiei, unde a găsit alinare și sprijin. În urmă cu aproximativ două săptămâni, paparazzi publicației citate mai sus au surprins-o pe artistă pe litoral împreună cu mama ei, fără soțul său și fără micuța Sofia.

Acest lucru a ridicat semne de întrebare cu privire la starea relației dintre Karmen și Bogdan, mai ales că cei doi obișnuiau să fie inseparabili în vacanțe.

După despărțirea de partenerul ei, cântăreața a încercat să proceseze schimbările majore din viața sa, concentrându-se pe fetița sa și pe sprijinul oferit de cei dragi.

Citește și De ce refuza Karmen Minune să spună cine este tatăl ei. „Au existat invidii, discriminări!” VIDEO EXCLUSIV!