David Popovici, decizie neașteptată. Ce mesaj le-a transmis fanilor

David Popovici, decizie neașteptată. Ce mesaj le-a transmis fanilor
Ce decizie radicala a luat David Popovici

David Popovici a luat o decizie radicală. Campionul mondial la natație originar din România a hotărât să renunțe la cea mai celebră rețea socială, lucru care îi va întrista pe fanii săi din mediul online. Ce va face înotătorul care a reușit să obțină 5 medalii la Campionatul European de Juniori de la Otopeni.

De ce renunță David Popovici la Instagram

David Popovici nu are nevoie de nicio prezentare, fiind omul momentului în lumea sportului din România. Campionul mondial la natație de numai 17 ani a luat o decizie drastică, în urmă cu puțin timp.

Numele înotătorului a apărut pe primele pagini ale publicațiilor sportive și mondene din România, iar popularitatea lui David Popovici a căpătat dimensiuni astronomice, cu această ocazie, motiv pentru care campionul a hotărât să ia o pauză de la rețelele sociale și să se concentreze pe alte lucruri mai importante.

Pe contul său oficial de Instagram, campionul mondial la natație a fost cel care și-a anunțat prietenii virtuali că înceta, pentru o perioadă, interacțiunile din mediul online, iar persoanele care vor să dea de el vor găsi, cumva, o cale.

„Bună. O să iau o pauză de la Instagram. Dacă vreți să mă contactați, veți găsi o modalitate. Pe curând.”, a scris campionul David Popovici în mediul online.

David Popovici, campion european și mondial la natație la numai 17 ani

David Popovici este considerat unul dintre cei mai buni sportivi din lume. După ce a câștigat medalia de aur la Campionatul Mondial de Natație de la Budapesta, înotătorul de numai 17 ani a făcut spectacol la Campionatele Europene de Înot pentru juniori din Otopeni.

Sportivul și-a păstrat titlul de anul trecut în proba masculină de 200 m liber, în fața a 2.000 de spectatori prezenți la București.

„Astăzi nu a fost vorba de timp, am vrut doar să mă bucur de acest înot. Am luat suflul spre partea mulțimii pentru a vedea oamenii fluturându-și steagurile și sărind de bucurie și a fost grozav.

Chiar dacă am avut mai multe înotări zilnic, această atmosferă mă ajută cu adevărat să mă recuperez și să mă simt proaspăt. Acum recunosc într-un fel ceea ce a putut simți Kristof Milak în timp ce concura acasă, la Budapesta, la Mondiale.”, a declarat David Popovic pentru LEN.

Urmăriți Playtech.ro și pe