Darren Cahill, anunț despre Simona Halep, înainte de meciul cu Elise Mertens. În ce stare psihică se află sportiva acum

Darren Cahill, anunț despre Simona Halep, înainte de meciul cu Elise Mertens. În ce stare psihică se află sportiva acum

Simona Halep este calificată, deja, în optimile Turneului de Grand Slam, ”Australian Open 2020”. Adversare din optimi, însă, nu este atât de facilă, pe cât și-ar dori Simona.

Darren Cahill, anunț despre Simona Halep, înainte de meciul cu Elise Mertens

Adversara din optimile Australian Open este nimeni alta, decât belgianca Elise Mertens. Mertens, în vârstă de 24 de ani, are la activ, până în acest moment, cinci single-uri și nouă titluri de dublu la turneul WTA, inclusiv un titlu la dublu Grand Slam la US Open 2019, precum și unsprezece single-uri și treisprezece titluri de dublu în circuitul ITF.

Simona s-a mai întâlnit de trei ori cu Mertens, câştigând două partide, scor 6-1, 6-2, în sferturi la Roland Garros şi 6-0, 6-3, în optimi la Madrid, ambele în 2018, iar jucătoarea belgiană i-a „furat” un trofeu româncei, după 3-6, 6-4, 6-3, în finala ediţiei 2019 a Qatar Open.

Simona Halep va juca în optimile de finală de la Australian Open 2020, împotriva belgiencei Elise Mertens, luni, 27 ianuarie. Partida din această fază de la primul turneu de Grand Slam din 2020 va fi transmisă LIVE de canalul de sport Eurosport.

Darren Cahill, antrenorul SImonei, a avut o declarație pe marginea jocului din optimi împotriva belgiencei spunând că:

„Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită. Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care-l poți face ca antrenor este să te dai la o parte”, a declarat Darren Cahill conform Eurosport.

În ce stare psihică se află sportiva acum

„La Adelaide nu a jucat atât de bine și am petrecut apoi pe teren vreo 3-4 zile pentru a vedea ce a făcut greșit și să schimbă acele aspecte. Anul acesta, (n.r. întrebat dacă devine sacul ei de box) este bine, pentru că este pentru o cauză caritabilă. Simo va dona câteva sute de dolari dacă face asta și de obicei nu reacționez prea bine, dar de data asta are liber pentru că banii merg către o cauză bună. Ea se distrează copios”, a declarat Darren Cahill.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI