Darius Olaru, operat a doua oară după ce s-a dat cap în cap cu Andrea Compagno. „A fost foarte grav ce s-a întâmplat, a fost măcelărit”

de: Sorin Barbu
28 12. 2022

Darius Olaru a avut mari probleme după ce s-a dat cap în cap cu Andrea Compagno la meciul Chindia Târgoviște – FCSB, din runda cu numărul 20 din SuperLiga României. Managerul Mihai Stoica a dezvăluit că jucătorul a avut nevoie de o a doua intervenție chirurgicală, după cea de la spitalul din Ploiești.

Darius Olaru, operat a doua oară

FCSB a câștigat cu 2-0 meciul cu Chindia Târgoviște, din runda cu numărul 20 din SuperLiga, desfășurat la Ploiești. Partida a avut parte de o scenă foarte dură. Doi jucători din echipa roș-albaștrilor, Darius Olaru și Andrea Compagno s-au dat cap în cap și nu au mai putut să continue. Medicii au decis să-i ducă de urgență cu ambulanța la spital. Din cauza loviturii puternice, cei doi fotbaliști nu au avut voie să joace în ultimele două confruntări din acest an, cu CFR Cluj și FC Botoșani, dar vor putea să joace pe 22 ianuarie, în prima partidă din 2023.

Managerul general al FCSB a vorbit despre situația celor doi și a dezvăluit cât de serioasă a fost problema lui Darius Olaru. Prima intervenție, de la spitalul din Ploiești, nu a fost deloc una reușită.

„Olaru urma să-și scoată azi ațele, firele. Olaru a fost operat încă o dată, prima oară a fost cusut de zici că era șiretul de la pantofi, l-a măcelărit, l-a maltratat, apoi, în București, a fost cusut cum trebuie. A fost foarte grav ce s-a întâmplat, putea avea repercusiuni înfiorătoare!”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Managerul echipei a spus că situația lui Andrea Compagno este una foarte bună.

„Am vorbit cu ei alaltăieri, Compagno încă era umflat, i-a căzut ultima crustă”, a mai afirmat Mihai Stoica.

FCSB a terminat anul pe locul trei cu 38 de puncte. CFR Cluj ocupă locul doi cu 44 de puncte, iar Farul este liderul campionatului cu 45 de puncte.