Dănuț Lupu, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu, filmați când au cântat imnul Rapidului. Fanii lui Dinamo sunt furioși

Dănuț Lupu, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu, filmați când au cântat imnul Rapidului. Fanii lui Dinamo sunt furioși

Fanii lui Dinamo sunt foarte supărați. Dănuț Lupu, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu au fost filmați la o petrecere în care când au cântat imnul Rapidului, iar imaginile au devenit virale. „Inamicul public numărul 1” este Dănuț Lupu. Singurul care a reacționat după această filmare este „Danciu-gol”.

Dănuț Lupu, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu au fost filmați cântând imnul Rapidului

Dănuț Lupu, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu au fost filmați în ipostaze care i-au supărat pe fanii lui Dinamo. Pe pagina de facebook DDB Dinamo a apărut un filmuleț în care cei trei cântă imnul rivalei din Giulești. Toți trei au jucat la gruparea din „Ștefan cel Mare”, dar au fost și angajați la club în ultimii ani. Primii doi au jucat și la Rapid, iar Dănciulescu a îmbrăcat tricoul formației Steaua. Fanii au precizat că cel mai mult i-a deranjat atitudinea lui Dănuț Lupu, cel care a dat tonul petrecerii.

„Lupu, auzind aceste, se duse la un ferar (care vindea fer vechi) și puse să-i ascută limba și dinții, pentru a-și subția glasul, ș-apoi, întorcându-se, începu iar: «Haide, hai, rapid giulești!».
Din partea noastră poate să se ducă să petreacă și să cânte cu cine vrea, dar să fie mai atent când vorbește despre suporterii lui Dinamo, pentru că sunt cei care au bătut mii de kilometri ca să susțină echipa în care juca și el.

Postarea este despre Lupu. Dacă acolo sunt și alți dinamoviști, nimeni nu are nimic cu ei. E normal să participe la petreceri cu prieteni din lumea fotbalului, chiar dacă sunt actuali sau foști adversari. N-avem nicio problemă cu asta.

Danciu, pe care îl respectăm enorm și care întotdeauna a ajutat Dinamo, este acolo și strigă ”Hai DINAMO!”. Asta putea să facă și Lupu.
Dintre toți care erau prezenți, Lupu e singurul care pune mâna pe microfon ca să cânte imnul rapidului. Măcar dacă ar avea voce…”, este mesajul publicat pe pagina DDB Italia.

Ionel Dănciulescu, prima reacție după apariția clipului

Ionel Dănciulescu este singurul care a vorbit despre acest moment. Spune că imaginile au fost filmate acum patru ani.

„Imaginile sunt de la un turneu de old-boys, din 2018, de la Galați, unde au participat Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul. După meciuri am fost toți la petrecere, unde s-au cântat toate imnurile, nu doar cel al Rapidului, numai că au fost făcute publice doar aceste imagini.

S-au cântat și imnurile celorlalte trei echipe care au participat. A fost o chestie de fun. Toată lumea știe că sunt dinamovist și nu poate nimeni să conteste acest lucru”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru ProSport. Fostul atacant lucrează acum academia lui CS Dinamo, formație care activează în liga a treia.

Turneul despre care vorbește Ionel Dănciulescu a fost organizat la începutul anului 2018, la Galați. La competiție au participat echipele de old boys ale cluburilor Dinamo, Rapid, Steaua și Oțelul, cărora li s-au adăugat reprezentativele artiștilor și jurnaliștilor.