Daniela Crudu, totul despre tatăl copilului și sarcină: „Îți schimbă viața!”. Ce nume de botez a ales EXCLUSIV

Daniela Crudu, totul despre tatăl copilului și sarcină: „Îți schimbă viața!”. Ce nume de botez a ales EXCLUSIV
Daniela Crudu, totul despre tatăl copilului și sarcină. Dezvăluiri în exclusivitate despre copilul pe care îl poartă în pântec.

Daniela Crudu (33 de ani), fostă asistentă tv, se pregătește pentru rolul de mămică. Ea ne-a povestit, în exclusivitate pentru Playtech Știri, despre această perioadă fericită a vieții, despre sarcină, dar și despre tatăl copilului, un bărbat cu suflet bun și deloc gelos. Am aflat, cu acest prilej, și ce nume va purta copilul. Daniela Crudu, totul despre tatăl copilului și sarcină.

Daniela Crudu, totul despre tatăl copilului și sarcină

Daniela Crudu susține că are o sarcină ușoară.

„Mă simt foarte bine și copilașul nu-mi dă bătăi de cap. Încă nici nu știu ce sex va avea, fiindcă medicul care mă ține sub observație nu a reușit să-și dea seama din ecografii ce sex are. E încă micuț, sunt însărcinată în 14 săptămâni, așa că nu-mi fac probleme. Avem tot timpul să aflăm ce și cum!”, s-a destăinuit ea fericită, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

„Înainte știam doar muncă și distracție”

Daniela Crudu va deveni mămică în luna mai, anul viitor, ea pregătindu-se însă de pe acum pentru venirea pe lume a copilului.

„Înainte știam doar muncă și distracție. Cam tot ce câștigam cheltuiam pe lucruri sau vacanțe. Mă simțeam bine, dar tânjeam după ceva anume și pe atunci nu știam. Acum însă știu! Un copil îți schimbă viața. Vor mai fi distracții și concedii, dar petrecute alături de un alt suflet. Venit din sufletul tău!”, susține vedeta de televiziune.

Daniela Crudu afirmă că nu are de gând să-și modifice radical programul actual.

„Cât timp nu voi fi obosită, probabil încă câteva luni, voi face ceea ce fac și acum, adică muncă și ușoară relaxare. Eu din fire sunt mai agitată! Așa că nu concep să stau fără să fac una sau alta! Mai ales că nu sunt nici din sticlă! Atunci când voi deveni obosită, atunci voi schimba totul, și agenda personală, poate și maniera de a trăi!”, ne-a mai declarat Daniela.

Ce apreciază cel mai mult la iubitul ei, Daniel

Daniela Crudu ne-a povestit câteva lucruri și despre actualul iubit, pe care-l cheamă, surpriză!, Daniel.

„Iubita unuia dintre prietenii săi ne-a făcut cunoștință. El e un om normal, ca să zic așa. Mi-a dovedit că ține la mine! Dar ceea ce apreciez cel mai mult la el e faptul că nu s-a arătat deloc deranjat, din primul moment, de faptul că eu sunt vedetă și el nu e. M-a tratat normal, nu a fost deloc gelos și nu pare deranjat de reacția oamenilor care ne salută atunci când ne mai intersectăm prin diverse locuri publice”, mai povestește ea, pentru Playtech Știri.

Daniela Crudu își dorește doi copii

Cum Daniela și Daniel vor forma un cuplu, „fiindcă așa a vrut Dumnezeu”, vedeta de televiziune precizează că și copilul lor va purta un nume care va începe tot cu litera „D”.

„Dacă va fi fată, se va numi Daiana. Dacă va fi băiat, va fi David! Ceea ce contează e ca toată lumea să fie sănătoasă, iar familia noastră deja așteaptă să se producă marele eveniment!”, mai spune ea.

În plus, nașii sunt și ei deja stabiliți, fiind vorba despre o pereche de buni amici, pe care-i cunoaște încă din copilărie. Daniela își dorește doi copii, ideal mizând pe o pereche, fată-băiat.

„Și noi am fost acasă tot doi. De fapt, două. Și ne-am înțeles foarte bine. Așa că asta îmi doresc și eu. O fată și un băiat, ca să aibă cu cine să-și țină de urât. Nu știu să vă spun ordinea, fată-băiat sau invers, dar mi-aș dori doi copii!”, ni s-a mai confesat Daniela Crudu.

Urmăriți Playtech.ro și pe