Daniela Crudu, plătită cu 80.000 euro pentru o noapte de amor. Surpriză: cine a fost la ea

de: Alexandra Chivu
26 10. 2020

Daniela Crudu, fostă asistentă TV, a fost în atenția tuturor în anul 2015, după ce numele afaceristului Ioan Neculaie, ”Berlusconi de Brașov”, după cum era cunoscut, și cel cu care ar fi întreținut relații intime pe bani, a apărut într-un dosar de prostituție și proxenetism.

Daniela Crudu, la plăcerea lui Ioan Neculaie. Bruneta ar fi fost plătită cu 80.000 de euro pentru o noapte de amor

Între 2011 și 2015, Cruduța părea că a făcut cărare spre domeniul afaceristului Neculaie, atunci în vârstă de 58 de ani și cu o avere estimată la acea vreme la aproximativ 80 de milioane de euro. Ea fusese filmată de fotoreporteri chiar și în aprilie 2011 în drum spre Brașov. Fosta asistentă TV a fost surprinsă oprind la o benzinărie unde își alimenta mașina. Mirarea a fost atunci când a ieșit din automobil, fiind îmbrăcată ca pentru showurile pentru adulți.

Ajunsă la destinație, Daniela intră pe domeniul impresionant deținut de brașovean la ora 14:05. Mașina rămâne parcată la intrarea vilei milionarului puțin peste trei ore. Cât despre ce s-a întâmplat în spatele porților impunătoare…doar pereții vilei știu. De-a lungul timpului, presa a mai scris că Neculaie ar mai fi plimbat-o pe brunetă și cu avionul personal. Fotografiile postate de vedetă pe pagina ei de socializare au dat-o de gol.

Ioan Neculaie

După mai multe drumuri la Brașov, fosta asistentă TV și-a vândut mașina roșie cu 8 mii de euro și a pus o diferență cash de 19 mii de euro pentru un bolid la mâna a doua adus din Germania. La scurt timp, și-a cumpărat și un apartament de 80 de mii de euro la marginea Bucureștiului.

După Ioan Neculaie, Daniela Crudu a mai fost implicată într-un scandal sexual pe bani cu Leo de la Stehaia, supranumit și ”Prințul Țiganilor”, care ar fi negociat o sumă de ordinul sutelor de mii de euro pentru un trio cu Bianca Drăgușanu și Cruduța.

Cine i-a ”livrat-o” milionarului? Dezvăluiri din anchetă

Într-o conversație telefonică purtată între Destina Lavinia Maria, potențiala proxenetă, și Ioan Neculaie, cel din urmă încearcă să-și aducă aminte cum a ajuns prima dată la el Daniela Crudu. „Nu mi-o fi adus-o Marinela Avădani?”, se întreabă afaceristul. Astfel, în anchetă apare un nume nou, care aparține fostei cântărețe din trupa Dolls, ce la acea vreme locuia în Dubai.

NICOLAE: „Cine mi-a adus-o pe CRUDUȚA prima oară?

D. L.M.: Nu știu!

NICOLAE: N-ai adus-o tu, nu?

D.L.M.: Nu, nu, nu! Dar parcă tot o prietenă de-a mea!

NICOLAE: De-a ta?

D.L.M.:Parcă așa mi-ai zis! Sau nu mai țin eu minte! Sau poate de la anestezia asta…

NICOLAE: Nu mi-o fi adus-o MARINELA AVĂDANI?

D.L.M.: Cred că da!

NICULAE: Crezi că da? D.L.M : Păi s-ar putea, îți dai seama!

NICOLAE: Se cunoșteau, nu, ele două?

NICOLAE: Da! Toate astea se știu! N-ai văzut?

Arestat și eliberat condiționat 

Ioan Neculaie a fost arestat în noiembrie 2017, după ce Curtea de Apel Brașov l-a condamnat definitiv la închisoare pentru un an și șase luni pentru omor din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. El a fost eliberat condiționat în iunie 2018.