Daniela Crudu, apostrofată de o mare actriță a României: ”În România, superficialul este la mare preț!”

Daniela Crudu, apostrofată de o mare actriță a României: ”În România, superficialul este la mare preț!”
Daniela Crudu, apostrofata de o mare actrita a Romaniei

Dezvăluire incredibilă din partea uneia dintre cele mai apreciate actrițe de comedie din România. Ce a declarat artista despre Daniela Crudu și de ce nu este de acord cu vedetele care recurg la operații estetice. 

Daniela Crudu, apostrofată de o mare actriță a României

Una dintre cele mai reputate actrițe din România lovește din nou. Raluca Guslicov a lansat un atac dur la adresa Danielei Crudu și a tuturor vedetelor din showbizul românesc care au apelat, de-a lungul anilor, la bisturiu pentru a-și modifica anumite părți ale trupului. Actrița din „Trăsniții” a fost vehementă în discursul ei atunci când a spus că este o iubitoare a naturaleții.

„Nu sunt adepta operațiilor estetice. Prin urmare, nu prea am acționat, dar cred că ține de respectul de sine, mai ales în meseria asta, să te îngrijești într-o limită a bunului-simț și a esteticului personal.

Franțuzoaicele, de exemplu, își iubesc fiecare rid și sunt împotriva operațiilor estetice….La noi, superficialul este la mare preț și atunci se pierde esența. Sincer, Daniela Crudu are o personalitate care cucerește și animă, așa că îi doresc mult succes în continuare!”, a declarat Raluca Guslicov, interpreta lui Teo Diliman din Trăsniții, în exclusivitate pentru impact.ro

Interpreta lui Teo Diliman, detalii din culisele celui mai longeviv sitcom din România

Serialul Trăsniții a intrat în Cartea Recordurilor precum cel mai longeviv sitcom din România. Actrița Raluca Guslicov susține că interpretarea lui Teo Diliman a reprezentat unul dintre cele mai frumoase roluri din cariera sa, unul de care este foarte atașată. Cum sunt actorii care îi joacă pe Pupăză, Gogoașă sau Vandame, în spatele camerelor de filmare

„Am ajuns la fix pentru a sărbători intrarea în Cartea Recordurilor, în 2015, cu familia mea trăznită, pentru că de ce să nu o spun, cu bune, cu rele, echipa este a doua mea familie….. am ajuns să ne cunoaștem și să ne acceptăm, să fim alături unul de altul la nevoie și să trăim momente frumoase împreună.

Felul în care ne manifestăm la filmări ne trădează personalitatea din viață de zi cu zi, așa că nu sunt prea multe de spus. Zamzu este sufletist și zgomotos (Acum e ok…se reface după o operație reușită, dar nu chiar simplă), Vandame, glumeț și, muncitor, Toni, sufletul petrecerii și direct în toate, Bogdan (Chiorete) te păcălește cu indiferența, dar te atinge cu grijă când te aștepți mai puțin, iar Grig, pe cât de serios, pe atât de amuzant. Cât despre fete, sunt super și ne completăm unele pe altele.”, a completat actrița pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI