Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară chiar în ziua de Paște! Numerologul Adam Stavarache, detalii neaşteptate: „Predispuși la despărțire” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
06 05. 2024

Daniela Crudu a anunțat pe rețelele de socializare că a născut cel de-al doilea copil chiar în noaptea de Înviere. Vedeta în vârstă de 34 de ani a devenit mamă pentru a doua oară, duminică, 5 mai, dând naștere unui băiețel perfect sănătos, la un spital privat din București. Numerologul Adam Stavarache ne-a oferit detalii în exclusivitate despre relația dintre Daniela Crudu și iubitul ei. Din punct de vedere numerologic, aceștia sunt predispuși la despărțire. Adam ne-a dezvăluit karma copilului nou-născut.

Numerologul Adam Stavarache: „E foarte posibil ca Daniela să nu rămână cu acest bărbat”

Daniela Crudu a devenit mamă pentru a doua oară într-o zi sfântă. Vedeta a dat naștere unui băiețel perfect sănătos chiar în noaptea de Înviere. Așadar, numerologul Adam Stavarache a făcut un calcul numerologic și ne-a oferit detalii imporante despre relația dintre Daniela și partenerul ei. Se pare că cei doi sunt predispuși la despărțire, iar băiețelul a venit pe lume pentru a-și ține părinții uniți:

„Copilul s-a născut ca să înmulțească neamul. Acest copil, în viitor, va face, la rândul său, doi-trei copii. S-a născut ca să îi țină pe părinți uniți. Părinții sunt predispuși la despărțire. În maxim 5 ani, e foarte posibil ca Daniela să nu rămână cu acest bărbat.

Copilul are o legătură karmică cu tatăl, iar una darmică cu mama. Copilul este posibil să rămână la ea. Ideal ar fi să nu se despartă, dar sunt foarte predispuși la despărțire. În concluzie, copilul a venit pe lume ca să țină familia unită.

Pot apărea probleme cu rudele din partea bărbatului, împotriva Danielei.”, ne-a declarat Adam Stavarache, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Adam Stavarache, despre cel de-al doilea copil al Danielei Crudu: „Va fi un om bogat”

După un calcul numerologic, Adam Stavarache ne-a dezvăluit ce fel de viitor va avea băiețelul Danielei Crudu. Se pare că va fi un om bogat cu foarte mult noroc în viață. Copilul are o karmă de îndeplinit:

Citește și: De ce refuză iubitul Nicoletei Nucă să apară la TV? Vedeta își dorește să participe la un reality-show: „Mi-ar fi mai ușor dacă ar fi ca mine” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

„Copilul va ajunge foarte bogat. Această dată de naștere îl ajută foarte mult, va avea prosperitate, va întreține familia, va fi un om bogat. Va fi un bărbat care va întări legăturile de familie, va fi un tată familist, va fi un copil foarte deștept cu mult noroc în viață.

Singura dramă ar putea fi despărțirea părinților lui. Cel mai indicat ar fi ca părinții să nu se despartă până când acest copil va avea vârsta de 8 ani. Acest copil s-a născut să repare karma regenerativă a neamurilor.

El va face o familie și va trece peste toate obstacolele. Copilul are numărul de destin 9, iar karma lui este una foarte bună materială.”, ne-a mai spus numerologul Adam Stavarache, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Larisa Udilă, declarații despre al doilea copil. Ce spune vedeta despre mutarea în Dubai? „O investiție bună” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri