Daniel Onoriu a încercat să se spânzure?! Detalii șocante de ultimă oră

Daniel Onoriu a încercat să se spânzure?! Detalii șocante de ultimă oră
Daniel Onoriu a încercat să se spânzure?! Informații șocante despre pilotul de raliu, plasat în arest în urmă cu câteva zile.

Daniel Onoriu a încercat să se spânzure?! Informații șocante despre pilotul de raliu care a fost plasat în detenția Poliției Capitalei, pentru o perioadă de 30 de zile. S-a întâmplat în urmă cu aproximativ o săptămână. Măsura a fost aplicată după ce nepotul lui Gabi Luncă a încălcat ordinul de restricție pe care Isabela l-a obținut împotriva sa, în instanță.

Detalii șocante despre Daniel Onoriu

Detalii nebănuite despre Daniel Onoriu, nepotul lui Gabi Luncă. Pilotul de raliu ar fi încercat să se sinucidă, după ce a ajuns în arestul Poliției Capitalei. Bărbatul a fost plasat în detenție, ca urmare a încălcării ordinului de restricție pe care fosta lui parteneră l-a obținut împotriva sa.

Recent, Daniel Onoriu a decis că nu poate să trăiască fără Isabela. I-a transmis acest lucru și mamei sale. Astfel, s-a prezentat la locuința fostei sale iubite, declarându-i dragostea. Nimeni nu știe, concret, ce s-a întâmplat ulterior. Unele voci spun că pilotul de raliu s-ar fi autodenunțat la poliție. Altele susțin, însă, că bărbatul a fost preluat de autorități.

În ziua în care Daniel Onoriu s-a dus să o viziteze pe fosta iubită, a intrat într-o stare de agitație, potrivit unor surse. Isabela ar fi apelat la 112, explicând operatorilor situația în care se afla. La fața locului s-au deplasat mai mulți agenți de poliție, care au decis să apeleze la ajutorul echipajului SMURD pentru a-l liniști pe bărbat.

Pilotul ar fi fost internat la spital, până pe 11 noiembrie. După externare, autoritățile l-au audiat. În urmă cu aproximativ o săptămână, oamenii legii au decis plasarea lui Daniel Onoriu în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Daniel Onoriu a încercat să se spânzure?!

Mama pilotului de raliu și-a exprimat, la acea vreme, dorința ca fiul său să fie eliberat de după gratii. Femeia a explicat că bărbatul ar trebui să fie plasat în arest la domiciliu, nefiind un pericol. Miercuri, 16 noiembrie, a fost depusă în instanță o acțiune de recurs la decizia de arest preventiv. Luni, 21 noiembrie, instanța urma să se pronunțe pe această speță.

Numai că lucrurile au degenerat chiar cu câteva ore înainte de verdictul judecătorilor. Daniel Onoriu ar fi încercat să se spânzure, potrivit surselor Cancan.ro. Bărbatul și-ar fi informat familia în avans că urmează să își pună capăt zilelor, la momentul oportun. Totul, din cauză că nu poate suporta gândul de a-și pierde iubita.

Oamenii legii au solicitat intervenția specialiștilor de la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” în cazul lui Daniel Onoriu. Bărbatul ar fi trebuit să beneficieze de îngrijiri medicale de specialitate de mai multă vreme, pentru a putea să facă față situațiilor tulburătoare prin care trece.

Citește și: Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu în închisoare. Pilotul de raliu se află în detenţie pentru 30 de zile: „E slăbit”

Nepotul lui Gabi Luncă le-a mai transmis apropiaților că, în perioada în care s-a aflat în arest preventiv, ar fi fost agresat, potrivit sursei citate.

Urmăriți Playtech.ro și pe