Dani Oţil, prima imagine cu verigheta pe deget. Gabriela l-a pozat imediat, cum arată bijuteria: „Nu-i aşa că îi stă bine?!”

Dani Oţil, prima imagine cu verigheta pe deget. Gabriela l-a pozat imediat, cum arată bijuteria: „Nu-i aşa că îi stă bine?!”
Cum arata verigheta lui Dani Otil

Fericire mare pe Dani Oțil și soția lui, Gabriela Prisăcariu. Cei doi parteneri au publicat prima fotografie cu noile verighete care le împodobesc frumos degetele. Topmodelul nu a ratat ocazia de a împărtăși evenimentul cu urmăritorii lor de pe rețelele sociale. Care a fost reacția lui Dani Oțil.

Cum arată verigheta lui Dani Oțil

Fanii cuplului format din Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au bucurat foarte mult, atunci când blondina a postat prima fotografie în care cei doi poartă verighetele de nuntă.

Matinalul de la Antena 1 și superbul topmodel au imortalizat momentul în care și-au împodobit inelarele cu simbolul etern al căsniciei.

„Nu-i asa ca ii sta foarte bine cu verigheta? 😍😍 ”, a întrebat Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Vizibil entuziasmați și fericiți, Dani Oțil și frumoasa lui soție au fost numai un zâmbet, în fotografia imortalizată pe Instagram.

Bineînțeles, laudele și comentariile pozitive au curs în cascadă, iar fanii i-au felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

„Sunteti fenomenali!💎💎

Da , sunt frumoase… 👍😉

Daaa ❤️❤️❤️❤️

Fff bine ii sta cu verigheta, cel mai bn😃”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Desigur, Dani Oțil nu se dezice de la dulcele său stil clasic. Prezentatorul de la Neatza a făcut o glumă la adresa bărbaților căsătoriți, menționând faptul că el ar fi reușit să nu fie nevoit să o poarte până la vârsta de 42 de ani:

„Măcar eu am rezistat 42 de ani fără 😂”, a scris simpaticul matinal pe rețelele sociale.

Cei doi au mers inițial să curețe un lănțișor de diamante, iar Gabriela Prisăcariu a observat două verighete superbe, pe care cei doi au decis să le cumpere.

Dani: Am venit să ne curățăm un lănțișor cu diamante și de la curățat de diamante am ajuns la verighete.

Gabriela: Când am văzut eu așa frumusețe de inel, nu m-am putut abține și am zis că asta trebuie să fie verigheta mea.

Tiago, fiul celor doi, a împlinit un anișor

Acum câteva zile, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut mare motiv de sărbătoare, când au aniversat ziua de naștere a fiului lor, Luca Tiago.

Topmodelul și prezentatorul TV au respectat tradiția românească și i-au organizat băiețelului lor petrecerea de tăiere a moțului copilului, party la care s-au distrat pe cinste, alături de familie și cei mai apropiați și dragi prieteni.

Dani Oțil și soția lui au organizat un eveniment restrâns, cu 40 de invitați aleși pe sprânceană pentru petrecerea ce a avut loc vineri, 9 septembrie, în Capitală.

„Moțul nu este pentru copii, pentru copiii în cauză, ci pentru ceilalți copii mai mărișori și părinți. E o petrecere unde adulții se îmbată.

Știu asta pentru că sunt ultimul dintre prietenii mei care fac moțul. La un moment dat, o să apară și el”, a declarat Dani Oțil despre evenimentul fericit.

Urmăriți Playtech.ro și pe