Dani Oțil, mesaj amuzant pe rețelele de socializare. Ce le-a transmis fanilor ”Erou!”

Dani Oțil, mesaj amuzant pe rețelele de socializare. Ce le-a transmis fanilor ”Erou!”
Dani Oțil, mesaj amuzant pe rețelele de socializare

Dacă pentru unii pandemia a schimbat tot ce s-a putut în viața lor, pentru alții, unde e inclus și Dani Oțil, toate-s la fel. Matinalul a postat un mesaj amuzant pe rețelele de socializare, făcând o paralelă între el din 2019 și el din 2020.

Dani Oțil a postat un mesaj amuzant pe rețelele de socializare

Pandemia ne-a modificat viața din punct de vedere social, economic și politic. Oamenii nu se mai îmbrățișează, nu își mai strâng mâna, gest care era simbol al egalității și al încrederii reciproce, afacerile s-au închis, dat fiind că nu mai produc, în timp ce altele s-au mutat în mediul online, iar lupta politică și-a pierdut orice sens. Important acum este că intangibili suntem doar dacă stăm cât de mult posibil în casă, iar atunci când ieșim pentru necesități să ne protejăm corespunzător.

În casă stă și Dani Oțil, unul dintre prezentatorii de la ”Neatza”, care împărtășește deseori cu fanii momente din activitățile sale ”de făcut în casă”. Sport, gătit, citit, spre asta îndeamnă matinalul. Dar, aflat deja de zile bune între aceiași pereți, s-a gândit să facă o paralelă între el din 2019 și el din 2020.

„Erou/un exemplu/ uau/influencer/ așa da”

Din cele postate reiese că, în trecut, pentru că nu mergea în vizită, nu primea în vizită oameni și nu mergea la nunți, era considerat de neînțeles, acum, cum aceste evenimente sunt interzise, poate fi numit măcar un exemplu, dacă nu un erou.

„Dani Oțil î 2019 – nu merge în vizită, nu primește în vizită, nu merge la nunți. ciudat/ depresiv/ nemernic/ neînțeles.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil) on

Dani Oțil în 2020 – nu merge în vizită, nu primește în vizită, nu merge la nunți: erou/un exemplu/uau/influencer/așa da”, este mesajul lui Oțil.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI