Dani Oțil, criticat pentru reacția avută la adresa lui Mircea Bravo. Ce a povestit vedeta Antenei 1

Dani Oțil, criticat pentru reacția avută la adresa lui Mircea Bravo. Ce a povestit vedeta Antenei 1
Dani Oțil, criticat pentru reacția nepotrivită pe care ar fi avut-o la adresa lui Mircea Bravo. Ce a explicat prezentatorul.

Dani Oțil, criticat pentru reacția nepotrivită pe care a avut-o la adresa lui Mircea Bravo. Chiar dacă este unul dintre cei mai longevivi prezentatori de televiziune din România, mult îndrăgit de publicul larg, nu înseamnă că internauții îi trec cu vederea chiar orice comportament. Cum a explicat vedeta de televiziune atitudinea pe care a avut-o.

Dani Oțil, criticat pentru reacția nepotrivită

Dani Oțil și Răzvan Simion sunt doi dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Vedetele binedispun românii în fiecare dimineață cu emisiunea pe care o prezintă. Recent, partenerul Gabrielei Prisacariu l-a invitat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pe celebrul vlogger Mircea Bravo.

Totul a decurs foarte bine, până în momentul în care Dani Oțil i-a pus o întrebare care a revoltat internauții. Prezentatorul de televiziune se poate să fi avut intenții bune, însă nu așa a fost privită situația și de către telespectatori. Aceștia l-au acuzat pe colegul lui Răzvan Simion că a avut un comportament nepotrivit față de invitat.

Mai multe persoane s-au simțit jignite de reacția lui Dani Oțil. Prezentatorul l-a întrebat pe Mircea Bravo dacă este conștient de defectul pe care îl are în vorbire. Întrebarea pe care i-a adresat-o invitatului a deranjat foarte mulți internauți care i-au bătut obrazul vedetei.

„L-am întrebat în mod special și apăsat ultima întrebare: „Mircea, că defectul tău…”. Și am formulat-o mișto. Și m-am gândit că niște copii care poate sunt peltici sau au mici probleme zic: „Uite bă, dacă ăsta poate, pot și eu”. Și pe asta mi-au interpretat-o unii pe dos. Mi-au scris: „De ce te-ai luat de defectul lui?””, a spus Dani Oțil.

Cum își explică prezentatorul comportamentul

Prezentatorul de la Antena 1 a explicat că nu a avut nicio intenție de a atrage atenția asupra defectului vloggerului în sens negativ. Mai mult, partenerul Gabrielei Prisacariu a susținut că a vrut, de fapt, să îi încurajeze pe toți cei care au astfel de probleme să își găsească curajul de a înfrunta toate provocările.

„Am vrut să dau putere celor care n-au avut curajul să vorbească în public, n-au avut curajul să joace în filme sau în vlogguri, pentru că au avut un mic defect de vorbire”, a explicat Dani Oțil.

Prezentatorul de televiziune a vorbit cu Mircea Bravo și despre veniturile sale financiare de la începutul activității din mediul online. Vloggerul a povestit că, prima dată, a încasat o sumă de 300 de euro. Banii nu i-a păstrat în totalitate, fiindcă a trebuit să-i împartă cu un regizor cu care a realizat o promovare.