27 iul. 2021 | 10:31

Dani Oțil are probleme în fiecare noapte. Ce pățește matinalul în ultima perioadă: ”Face scandal”

Monden
Dani Oțil are probleme în fiecare noapte. Ce pățește matinalul în ultima perioadă: ”Face scandal”
Ce problemp întâmpină Dani Oțil noapte de noapte?

Dani Oțil a mărturisit tuturor care este problema cu care se confruntă în fiecare noapte. Ce se întâmplă cu matinalul? Ramona i-a oferit rezolvarea de care avea nevoie. Ce a povestit matinalul de la Antena?

Ce probleme întâmpină Dani Oțil în fiecare noapte?

Ramona Olaru a prezentat rubrica meteo ca în fiecare zi. Colega de platou a celor doi prezentatori a subliniat că avem parte de o săptămână plină de căldură. Temperaturile caniculare își fac apariția în aproape toate zonele de pe teritoriul României.

Acest detaliu i-a atras atenția lui Dani Oțil care a mărturisit că noile avertizări meteo ale specialiștilor sunt o grijă în plus pentru el și partenera sa. Momentele incomode încep cu siguranță noaptea, când Gabi încearcă să adoarmă. Soția matinalului este însărcinată și nu poate să se odihnească din cauza căldurii.

Dani Oțil i-a spus Ramonei că noapte de noapte are 23 de grade Celsius în casă în majoritatea timpului pentru ca și partenera sa să se simtă bine. Fostul model este pe ultima sută de metri cu sarcina și vrea să profite de clipele de somn pe cât de mult poate, înainte ca bebelușul să îi facă un alt program.

Colega sa de platou i-a mărturisit că cel mai bine este ca în cameră să fie temperatura de minimum 25 de grade Celsius, iar ca ușile camerelor să fie deschise. Ulterior, prezentatorul a spus de ce nu poate proceda așa cum face ea.

“Noaptea când dormi cu gravida te muți de colo-colo. Nu reușesc să dau de cap aerului condiționat. Am dat pe 23 de grade, dar cu multe probleme. Te scoli, oprești aerul, te culci, te scoli din nou și tot așa. Nu pot să țin ușa deschisă că intră pisica și face scandal și ne trezește. E ca matinalul nostru – acolo să te trezească”
Dani Oțil (Sursa: Neatza cu Răzvan și Dani)

„Trăim cele mai frumoase clipe”

„Trăim cele mai frumoase clipe. Anul acesta vom fi patru. Trebuie să punem la numărătoare şi pe Găluşcă, pisicuţa noastră, pe care ne-am făcut oarecum antrenamentul ca părinţi. Eu şi Dani ne doream foarte mult un copilaş şi iată că gândurile ne-au fost ascultate. Sunt însărcinată în 16 săptămâni, luna a patra, suntem fericiţi şi ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim.

Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunţat pe Dani că vom avea un bebeluş, prefer să păstrăm pentru noi. La fel şi sexul copilului, dacă este fetiţă sau băiat, sau cine ştie, chiar gemeni, o să fie o surpriză. Pot să vă spun că părinţii noştri au fost copleşiţi de vestea că îi vom face bunici. Îşi doreau mult”
Gabriela Prisăcariu (Sursa: click.ro)

Parteneri
Cine a fost Costel Corduneanu, interlopul care a luptat pentru România la Jocurile Olimpice. Fostul sportiv a murit din cauza unor probleme la inimă
Redactia.ro
David Beckham a câștigat lupta cu cele 150 și ia potul cel mare: 280 de milioane de euro dintr-un ”foc”!
Digisport.ro
Povestea fabuloasă a actorului care a ajuns frate cu propriul tată. A jucat în aproape 40 de filme și a murit pe scenă, în timpul unui spectacol
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului. Procuror: N-am mai auzit așa ceva până acum
Digi24
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Digi24
Cum arătau Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu în 2012, la primul sezon Masterchef. Imagini de colecție
Unica.ro
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews
NU mai au voie să cumpere țigări. INTERZIS pentru cei născuți după 1 ianuarie 2009
Capital.ro
Pensiile care vor trece printr-o a doua recalculare. Şeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, anunţ important
Antena 3
Lovitură de teatru pentru Antena 1! Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au semnat cu PRO TV
TV Mania
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
MILIOANE de PENSIONARI sunt AFECTAȚI. ANUNȚUL care schimbă DECIZIA din SEPTEMBRIE
Mediaflux
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro