Dani Oțil a povestit cea mai cruntă bătaie încasată: „Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit”

de: Anca Lupescu
11 02. 2022

Dani Oțil este cunoscut pentru simțul umorului, dar și pentru sinceritatea lui tranșantă. Prezentatorul de la Antena 1 a fost invitat într-un podcast, în care a povestit mai multe întâmplări din viața lui. Printre ele s-a numărat și un episod mai puțin fericit. Dani Oțil a luat o bătaie pe care nu a uitat-o nici în ziua de astăzi. Ce s-a întâmplat, de la ce a pornit totul și cum a scăpat din încăierare. 

Cum și-a luat Dani Oțil bătaie în adolescență

Dani Oțil s-a confruntat cu bullyingul în liceu. El a povestit cum și-a luat bătaie în adolescență.

„Pumni, picioare, tot ce-a trebuit. Nu m-am clintit. Știu că mă gândeam la un singur lucru. Dacă o să cad sau plâng sau urlu după ajutor, am pierdut meciul ăla”, a declarat prezentatorul.

Vedeta a povestit că totul a pornit de la faptul că era mai popular decât cei doi băieți în liceu, lucru care i-a atras antipatia celor care l-au bătut.

„Ei se știu. Sunt puțin mai mari decât mine. Îi deranja, probabil, că eram popular în liceu. N-am căzut, asta i-a deranjat foarte tare pe ăia doi, șefii. De-al dracu, m-am întors în sala de sport să mă uit la meci”, a completat Dani Oțil.

„M-am pus în sală, la cinci metri de ei. Învățasem un lucru din faza 1 a copilăriei mele. Când îi trece ura unui coleg, copil, frate, nu te mai poate bate, că i s-a dus ura.

Trebuie să-l bați tu ca să-l repornești. M-am așezat acolo și m-am uitat la tot meciul”, a continuat el. 

„Ei se tot întorceau, să vadă dacă zic ceva, dacă îi mai ațâț cumva. De atunci, niciodată în Reșița, poate că povestea s-a perpetuat, poate că ăia s-au plictisit, dar niciodată, nimeni nu mi-a mai vorbit urât sau să îmi dea cineva o palmă.

Eu eram ca un stâlp pe lângă care se trece”, a mai spus Dani Oțil în podcadstul găzduit de Radu Țibulcă. 

Gabriela Prisăcariu și micuțul Tiago au trecut prin momente grele

Dani Oțil este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au împreună un băiețel care s-a născut pe 11 septembrie 2021. Îl cheamă Luca Tiago și este cea mai mare împlinire a celor doi. 

În luna ianuarie, Dani Oțil a fost nevoit să lipsească de la Neața, după ce soția și fiul lui au răcit.

„A fost crunt. Bine că ne simțim mult mai bine, și eu, și bebelușul. Au fost niște nopți și zile crunte. Mie nu-mi vine să cred că suntem tot în 2022, credeam că suntem în alt an. Important este că suntem foarte bine.

Tati oricum era bine, dar nici el nu ne mai suportă, săracul, vă dați seama”, a povestit Gabriela Prisăcariu în mediul online.