Dana Rogoz, despre nașterea fiicei sale, Lia. Vedeta a născut în plină pandemie: “A fost o perioadă sinistră” VIDEO EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
09 03. 2024

Dana Rogoz este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe. Atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, se poate numi o femeie împlinită. Are o familie de invidiat împreună cu soțul său, Radu Dragomir. Au împreună are doi copii, pe Lia, în vârstă de trei ani, și pe Vlad, în vârstă de 10 ani.

Vedeta a fost prezentă la premiera filmului “2020”, o comedie neagră legată de pandemie, unde a făcut câteva declarații în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dana Rogoz, despre nașterea fiicei sale în pandemie

Dacă pentru mulți perioada pandemiei a fost una sinistră, pentru Dana Rogoz a fost o perioadă care i-a adus împlinire, asta pentru că a venit pe lume fiica sa, Lia. Micuța s-a născut în 2020, când populația era în carantină. Vedeta ne-a oferit un interviu exclusive despre acest subiect.

“Pandemia pentru mine este legată de nașterea Liei. Lia s-a născut în 2020, în luna mai, imediat după ieșirea din starea de urgență, iar ultimele două luni le-am petrecut în casă, așteptând nașterea cu multe emoții. Îmi aduc aminte cu drag de perioada respectivă.

I-am spus lui Vlad, de curând: Ce ar fi dacă s-ar anunța din nou o pandemie, să stăm din nou în casă?. El a zis: Da? Doamne, ce frumos, să stăm 24 din 24 împreună!. Deci, pentru copil ar fi fost o bucurie. Noi am fost feriți de o formă gravă a bolii. Am trecut prin boală, dar printr-o formă ușoară”, a declarat Dana Rogoz, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce a impresionat-o pe Dana Rogoz în Japonia: “În 2 săptămâni am schimbat 8 cazări” VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri

Dana Rogoz își amintește cu emoții, dar și cu teamă de anul 2020

Chiar dacă anul 2020 i-a adus împlinirea, Dana Rogoz ne-a mărturisit că se gândește, de asemenea, cu teamă la acea perioadă grea.

 “Avem amintiri cu teamă și insecuritate de multe ori, dar trăgând linia, nașterea Liei, mai ales că a fost un copil sănătos, venind pe lume într-un an greu, a acoperit toate acele stări neplăcute și am fost feriți de decesul cuiva, de boala cuiva apropiat.

Bineînțeles, nu putem neglija. Știm că pentru mulți oameni, perioada aceea a fost sinistră și așa mai departe. A fost greu și pe parte financiară pentru mulți, multe afaceri au murit, n-au rezistat. Într-adevăr, pentru mine a fost ceva cu totul atipic.

Pandemia de coronavirus s-a legat de naștere și sigur că, venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie și acoperă orice”, a spus actrița, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și:Meseria pe care Dana Rogoz o alegea dacă nu devenea actriță. Alegerea surprinzătoare a vedetei VIDEO EXCLUSIV – Playtech Știri