Dana Rogoz, aproape dezbrăcată într-un pictorial de 8 martie. Cum a apărut vedeta FOTO

Dana Rogoz, aproape dezbrăcată într-un pictorial de 8 martie. Cum a apărut vedeta FOTO
Dana Rogoz, aproape dezbracata într-un pictorial de 8 martie. Cum a aparut vedeta

Dana Rogoz și-a surprins fanii din mediul online cu postarea publicată cu ocazia zilei de 8 Martie. Celebra vedetă a decis să sărbătorească Ziua Internațională a Femeii într-un mod inedit. Controversata șatenă a apărut aproape dezbrăcată pe rețelele sociale. Cum arată fotografia cu pricina.

Dana Rogoz, poză seminud de 8 Martie

Dana Rogoz a dat lovitura cu imaginea pe care a distribuit-o pe rețelele sociale, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii de pe 8 martie.

Actrița în vârstă de 36 de ani le-a transmis o urare senzațională admiratoarelor sale din social media, precum și tuturor femeilor din mediul online și nu numai.

Nimic neobișnuit până aici, însă Dana Rogoz a decis să celebreze ziua dedicată urmașelor Evei printr-o poză în care apare seminud.

În fotografia artistică, Dana Rogoz este aproape dezbrăcată și nu poartă nimic în partea de sus a corpului. Cu toate acestea, nurii îi sunt acoperiți de un buchet de lalele roz, iar linia siluetei sale silfide poate fi admirată în toată splendoarea sa.

„La multi ani, tuturor femeilor! Să vă iubiți și să fiți împăcate cu toate emoțiile, gândurile și alegerile voastre!”, a scris Dana Rogoz pe Instagram, în dreptul fotografiei controversate în care pozează semidezbrăcată.

Ce cadouri primește Dana Rogoz de la copiii ei

La 36 de ani, Dana Rogoz se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. Faimoasa vedetă este o soție fericită și o mamă model. Fosta actriță din serialul de succes „La Bloc” a mărturisit care a fost cel mai frumos cadou primit de Ziua Femeii.

Nu este vorba de vacanțe exotice sau cadouri materiale, ci bucuria de a primi o felicitare de la copiii săi Vlad și Lia, clipe minunate pe care actrița le va prețui mereu.

,,Mi-am dat seama azi ca pentru mine 8 martie e ziua felicitărilor pentru mama. Mai intai a fost ziua felicitarilor pe care eu le lucram la școală, cu zeci de inimoare desenate, decupate, sclipicioase, însoțite de lungi declarații de iubire – felicitări pe care i le ofeream mamei mele, an de an, cu mari emoții. Iar acum e ziua felicitărilor pe care eu le primesc de la copiii mei.

Azi Vlad mi-a oferit tare mândru lucrarile lui, cu zeci de inimoare desenate, insotite de aceleasi lungi declaratii de iubire. Dar anul acesta pana si Lia mi-a oferit prima ei felicitare de 8 martie, realizată cu ajutorul doamnelor educatoare. Ce zi frumoasă!”, a spus Dana Rogoz pe Instagram.

Dana Rogoz este căsătorită cu regizorul Radu Dragomir de 10 ani de zile, din 2012. Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, deși există o diferență de 19 ani între ei. Au împreună doi copii, pe Vlad și Lia.