Dana Nălbaru, criticată după ce s-a fotografiat nemachiată. Urmăritorii de pe Facebook au taxat-o imediat

Dana Nălbaru, criticată după ce s-a fotografiat nemachiată. Urmăritorii de pe Facebook au taxat-o imediat
Dana Nălbaru, aspru criticată după ce s-a pozat nemachiată

Dana Nălbaru este din nou aspru criticată de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Fanii eu s-au împărțit în două tabere. De ce au taxat-o atât de dur la fotografia cu artistă nemachiată? Cum le-a răspuns soția lui Bucur cârcotașilor?

Dana Nălbaru, aspru criticată după ce s-a fotografiat nemachiată

Dana Nălbaru este din nou luată la rost de câteva doamne care o urmăresc și care o critică pentru faptul că n-ar avea grijă deloc de aspectul fizic. Cântăreața este cunoscută ca fiind una dintre femeile din România care încurajează naturalețea și iubește simplitatea, așa că rareori poate fi văzută machiată sau îmbrăcată extravagand. Din păcate, fanii ei s-au împărțit în două tabere și de data aceasta. Unii o plac foarte mult pentru că nu se ferește să-și arate vârsta și pentru că se mândrește cu chipul său deloc atins de bisturiu sau schimbat de diverse trucuri de make-up, iar alții îi sugerează că ar fi cazul să fie mai atentă la imaginea ei.

”Drăguț, dar totuși ai grijă de tine, mai aranjează-te, anii trec repede, și… apoi este prea târziu să remediezi”, ”Nu știu ce vârstă are… sigur undeva între 40-45 maxim… dar a îmbătrânit rău… ori blondul o face asa… și faptul că nu se aranjează deloc… prea albă… palidă… Puțin fond, un rimel și un pic de ruj o schimbă sigur… și părul puțin aranjat”, au fost câteva din comentariile răutăcioase primite de fosta componentă a trupei Hi-Q.

Dana Nălbaru, poză nemachiată (Sursa Foto: instagram.com)
Dana Nălbaru, poză nemachiată (Sursa Foto: instagram.com)

„Voi renunţa oricând la orele petrecute la salon”

„Ce nu ştie dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soţul meu, familia mea. Că voi renunţa oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea şi aplauzele celorlalţi ca să fiu cu ei. Ce nu ştie dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineaţă lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuţele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le ştiu bucuriile şi supărările, le ştiu cele mai mari şi mai mici dorinţe şi fac că acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn uşor, pe mine mă strigă dacă au visat urât şi la mine în braţe vin şi se aruncă dacă s-au lovit în joacă. Aş vrea să-i mai spun doamnei care mi-a scris că mai sunt femei ca mine. Şi suntem destul de multe, noi, astea neîngrijitele, care am renunţa oricând la micile plăceri personale pentru marile plăceri ale celor pe care-i iubim. Şi, culmea, există bărbaţi care ne acceptă aşa şi pentru care noi suntem cele mai bune şi cele mai frumoase”
Dana Nălbaru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI