Dana Marijuana vrea să se reprofileze, dar nu îi ajung banii. Ce sacrificii trebuie să facă “cea mai fidelă fată” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
26 07. 2023

De curând, Dana Marijuana a ales să părăsească agitația din București și s-a retras în Vama Veche. Acum, artista locuiește într-un container și susține că abia acum simte că trăiește viața cu adevărat! ”Cea mai fidelă fată” și-a luat inima în dinți, a renunțat la mediul urban, iar acum vrea să se reprofileze! Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Dana Marijuana ne-a vorbit despre planurile sale!

Cum e viața Danei Marijuana după ce s-a mutat într-un container, în Vama Veche

Dana Marijuana a făcut un pas important pentru liniștea ei sufletească. Grija facturilor din București a împins-o pe artistă să ia o decizie importantă. Astfel, în urmă cu puțin timp, Dana s-a mutat la mare, într-un container și susține că abia acum simte că trăiește viața cu adevărat.

În exclusivitate pentru Playtech Știri, cântăreața ne-a spus cum s-a acomodat în noua locuință, dar a vorbit și despre starea sa de sănătate. Se pare că, din cauza vremii caniculare, Dana Marijuana nu se simte foarte bine.

“Am fost plecată în București pentru un tratament și m-am întors în Vamă. Este vânt. Simt gândurile agitate ale oamenilor. Marea este agitată. Nu este greu să locuiesc aici. În București este foarte cald, mi s-a făcut rău de două ori, este un aer irespirabil.

Nu m-am simțit foarte bine, din cauza căldurii. E mai greu. Distanța nu este niciodată distanță față de Vali, iubitul meu, pentru că este aproape tot timpul. Pe de altă parte, mă bucur că mai pot călători, să mai ies din casă, ca să nu stau într-un singur loc.

În București stăteam doar în casă, mergeam doar la cumpărături și mă întorceam. Aici pot să mă mai plimb, mă simt liberă mental și spiritual. Pot să trăiesc! Părinții mei au muncit, eu am muncit și consider că merit să mă relaxez, să nu mai fiu într-un război.

Tu ești conectat la tot, toți sunt conectați la tine. Aici sunt în natură, mă pot conecta la natură, să fiu bine.”, a spus fota cântăreață.

Citește și: Cum arată fata cea mare a Danei Marijuana. În ce ipostaze a fost pozată FOTO

Vrea să se reprofileze, dar nu îi ajung banii. Artista i-a pictat dormitorul fiicei Marei Bănică!

Pe lângă muzică, una dintre cele mai mari pasiuni ale Danei Marijuana este pictura. Iubește să deseneze și să picteze și susține că acesta este modul prin care se relaxează.

Dana Marijuana pictură

“Cea mai fidelă fată” își dorește să câștige bani frumoși din pasiunea ei, dar recunoaște că, deocamdată, aceștia nu îi ajung pentru a reuși să activeze în domeniu, deoarece nu are toate materialele necesare.

“I-am pictat dormitorul fiicei Marei Bănică. A ieșit bine. Nu aș avea cum să fac o carieră din asta acum, trebuie să ai materiale, bani, nu e chiar așa de simplu. Nu e timpul pierdut, poate la momentul potrivit. Este una dintre dorințele mele, care se va îndeplini, la un moment dat.

M-am gândit la fetița Marei, să se bucure pur și simplu. Ideea a fost de ceva timp, mi-a spus că sunt talentată la pictură, mi-a dat o idee de afacere, mi-a spus să pictez camerele copiilor. I-am spus că nu știu cum să intru pe nișa asta.

După 10 ani, acum că are doi copii, mi-a spus să vin să îi desenez camera fiicei sale. Am pictat cu suflet. Să vedem dacă o să îmi pictez container-ul, aș vrea să fie ceva mai special, să fie original.”, ne-a mai spus Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Drama ”Reginei hip-hop”. La ultimele spectacole, Dana Coteanu Marijuana nu a primit niciun leu: ”Am cântat pe mâncare” EXCLUSIV