Dana Marijuana s-a reîntors în București. Ce afacere vrea să înceapă cântăreața: „Mi-am revenit” EXCLUSIV

de: Rebeka Pascu
28 05. 2024

This browser does not support the video element.

Dana Marijuana a locuit timp de un an în Vama Veche, dar, recent, s-a întors în București la rugămintea fiicei sale, Iris. Cea mică nu s-a putut acomoda, așadar a fost nevoită să revină în Capitală. Cântăreața ne-a oferit un interviu exclusiv pentru Playtech Știri despre planurile de viitor pe care le are. Dana vrea să își deschidă o afacere cu bijuterii.

Dana Marijuana a plecat din Vama Veche și s-a întors în București

Dana Marijuana și-a luat adio timp de un an de la Capitală și a locuit în Vama Veche într-un container. Din păcate, fiica sa, Iris nu s-a putut obișnui cu acel stil de viață și a reușit să își convingă mama să revină în București:

„Bucureștiul nu mă lasă! Bucureștiul mă iubește, m-a adus înapoi. Iris nu era obișnuită cu condițiile pe care le aveam acolo și a vrut neapărat să vină înapoi. Mi-a prins bine acest an în care am stat acolo. Am venit cu idei noi, altă energie, altă gândire.

Toți m-au primit bine, prietenii și cei apropiați. Nu vreau să mai dau aumănunte unde stau, că după ce dau, parcă trebuie să plec. Acum ne ajută cineva. Am revenit în București cam de 3 luni de zile.”, ne-a declarat Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fosta regină a hip-hop-ului în anii ’90 a amânat nunta cu partenerul său de viață, Vali. Dana își dorește să se axeze acum pe viața profesională:

„Momentan nu mai facem nunta. Anul acesta, dacă tot ne-am deconectat un pic de lume, m-am relaxat și am zis că trebuie să fac ceva pentru mine, cariera mea și pentru copiii mei.”, ne-a dezvăluit cântăreața, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Dana Marijuana vrea să înceapă o afacere

Dana Marijuana a revenit în București cu forțe proaspete! Fosta regină a hip-hop-ului în anii ’90 se ocupă intens de site-ul său, dar își dorește să înceapă o afacere cu bijuterii. Vedeta a apelat la tatăl fiicei sale, Iris:

Citește și: Dana Marijuana, dezamăgită că fiica ei cântăreață n-are loc de ”nepotisme” în muzică: ”Încă există comunismul!”. Atac dur la adresa impresarilor EXCLUSIV – Playtech Știri

„Acum am în lucru site-ul cu tricouri Dana Marijuana și cu fragmente din melodiile mele, mesaje pe tricouri. A făcut reclamă fiica mea cea mare. Am deja  o mică colecție de tricouri. Am vorbit cu tatăl lui Iris.

Are la depozit o parte din materialele de la părinții mei din magazin și mă reapuc de creații de bijuterii. Mi-am revenit. Mi-am reintrat în ritm. „, ne-a mai spus Dana Marijuana, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Citește și: Dana Marijuana are din nou concerte plătite după ani în care a cântat pe mâncare: ”Nu cer mult!”. Câți bani câștigă pentru piesa ”Cea mai fidelă fată” EXCLUSIV – Playtech Știri