06 sept. 2024 | 15:18

Dana Budeanu ridică gradele în termometre. Celebra brunetă și-a etalat trupul perfect bronzat într-o ținută scurtă și mulată

Monden
Dana Budeanu ridică gradele în termometre. Celebra brunetă și-a etalat trupul perfect bronzat într-o ținută scurtă și mulată
Dana Budeanu ridica gradele in termometre

Dana Budeanu nu încetează să-și surprindă fanii de pe rețelele sociale cu apariții incendiare. Recent, creatoarea de modă a postat în mediul online o serie de imagini în care își etalează formele perfecte și bronzul impecabil, într-o ținută scurtă și mulată care a stârnit admirația celor care o urmăresc.

Dana Budeanu, apariție spectaculoasă pe rețelele sociale

Dana Budeanu a demonstrat din nou că știe cum să atragă toate privirile. Celebra creatoare de modă și-a expus silueta impecabilă într-o ținută sexy, extrem de mulată, care îi pune în valoare formele tonifiate și bronzul de invidiat.

Imaginile postate pe contul său de Instagram au devenit rapid virale, iar fanii nu și-au putut lua ochii de la ea.

Cu o siluetă de invidiat și o atitudine încrezătoare, Dana Budeanu continuă să fie una dintre cele mai urmărite și comentate vedete de la noi din țară. Întotdeauna în pas cu moda și mereu la înălțime, aceasta știe cum să își mențină admiratorii conectați la aparițiile sale impecabile.

Creatoarea de modă, în scandal cu Mircea Badea

Pe lângă aparițiile spectaculoase, Dana Budeanu este cunoscută și pentru declarațiile sale tranșante. Recent, a stârnit un nou scandal după ce a făcut câteva comentarii despre diferențele dintre persoanele bogate și cele sărace care călătoresc cu avionul. Jurnalistul Mircea Badea a reacționat imediat la aceste afirmații, ironizând modul în care stilista a abordat subiectul.

”Văd o retorică absolut simplistă cu săracii și bogații. Zice Dana Budeanu că săracii ar trebui să meargă la locurile din spate, la coada avionului.

Dar bogăția nu e definită de locul în avion, iar bogații adevărați nu zboară la business, ci cu avioane private,” a spus Mircea Badea la Antena 3, criticând superficialitatea abordării Danei Budeanu.

Citește și Dana Budeanu, mesaj copleșitor după moartea lui Nicu Covaci: “Nu a cântat, a salvat suflete”!

Jurnalistul demontează afirmațiile vedetei

Mircea Badea a continuat să critice abordarea simplistă a Danei Budeanu, ironizând ideea că un criteriu de diferențiere între bogați și săraci ar fi dat de locul ocupat în avion.

”Să te oprești să faci poze cu locurile de la business este de-un meltenism absolut”, a comentat Badea, adăugând că stilista comite un ”meltenism” și mai mare atunci când susține că bogații stau în primele rânduri, iar săracii în spate.

Disputa dintre cei doi a făcut valuri în mass-media, fiecare având susținători, dar și critici. Cert este că, indiferent de controversă, Dana Budeanu continuă să își păstreze locul în centrul atenției, fie prin declarațiile sale, fie prin aparițiile spectaculoase care nu trec niciodată neobservate.

Citește și Dana Budeanu, escapadă romantică la ceas de seară. Cu cine se distrează vedeta în vacanță VIDEO!

Parteneri
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Click.ro
Mister total după întoarcerea avionului spațial secret al Chinei pe Pământ. „Este prea avansat pentru a fi arătat”
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
CUPLUL ANULUI în lumea mondenă! Și-a făcut iubită moldoveancă, mai tânără decât fiica lui! Avem imaginile! FOTO
Unica.ro
Cum obții vinetele perfecte. O rețetă pe care o vei repeta mereu
EVZ.ro
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews
Este interzis în fața blocului. Românii care stau la bloc NU au voie. Vecinii pot chema poliția
Capital.ro
S-au despărțit cu mare scandal și abia acum au finalizat divorțul! Ce se va întâmpla cu fetițele lor după ce vedeta și-a acuzat soțul că le-a răpi
Avantaje
SE ÎNGHEAȚĂ PENSIILE DOI ANI! Răsturnare după RECALCULARE
Mediaflux
Oana Lis, în doliu! Vestea tristă care a răvășit-o pe soția lui Viorel Lis: ”Rămas bun” | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
E scandal între ispita Mădălina și Dani Ungureanu de la Insula Iubirii. Ce acuzații grave îi aduce bărbatul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro