Dana Budeanu, replică savuroasă după ce Nicuşor Dan a dezvăluit că nu s-a vaccinat impotriva covid

de: Ștefan R. Apostol
01 09. 2021

În această seară, fanii au avut parte de replici savuroase dn partea Danei Budeanu pe Instagram. Dana Budeanu a comentat pe marginea celor declarate marți de Nicușor Dan. Edilul capitalei recunoștea că nu s-a vaccinat anticovid, recunoscând că a fost infectat atât el, cât și fiica sa.

Nicușor Dan și fiica sa au avut covid

În martie, anul curent, Nicușor Dan anunța pe rețelele de socializare faptul că fiica sa Aheea avea să fie infectată cu noul virus. Informația a făcut repede titlurile din presa momentului, ulterior edilul trecând peste acest episod.

”Fetița mea, Aheea a ieșit pozitivă la testul COVID-19. Nu are simptome, nu sunt motive de îngrijorare. Eu am ieșit negativ la testare dar, fiind contact direct, trebuie să stau în izolare 14 zile (de la testul ei) până vineri, 30 aprilie.

Voi continua să-mi îndeplinesc obligațiile de primar lucrând de acasă. Multă sănătate tuturor!”, scriaNicușor Dan pe Facebook în aprilie.

„O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune”

De atunci și până astăzi au trecut 6 luni, perioadă în care Nicușor Dan și-a exercitat atribuțiile, o perioadă în izolare, după care a revenit la biroul său din Primăria Capitalei. Marți, într-o nouă conferință de presă, Nicușor Dan era întrebat dacă s-a vaccinat sau nu. Răspunsul acestuia a fost unul tranșant:

„Nu am spus public pentru că nu am vrut să parazitez dezbaterea publică cu asta. După cum bine știți, am fost în izolare în luna mai.

Am fost izolare pentru că fiica mea a fost infectată, apoi m-am infectat și eu, deci am avut coronavirus. O să fac vaccinarea după ce medicul îmi va spune că este bine să o fac”, a declarat Nicușor Dan, marți, în conferința de presă.

Dana Budeanu a reacționat pe marginea declarațiilor lui Nicușor Dan

În această seară Dana Budeanu nu a fost invitata lui Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei”. Dar nu a pierdut ocazia de comenta pe marginea declarațiilor de marți făcute de Nicușor Dan. Așa cum e bine știut, Dana Budeanu nu este la primele comentarii acide pe marginea declarațiilor semnate de Nicușor Dan.

Așa că, nici în această seară, celebra brunetă nu s-a ferit în a da o replică savuroasă primarului capitalei, Nicușor Dan. I-a transmis un mesaj acestuia prin intemediul contului personal de Instagram.

„Plicușor: ‘O să mă înțep când o să-mi zică doctoru’ că e bine s-o fac!’ Corect! Și eu la fel! Mie mi-a zis că nu e bine”, a scris Dana Budeanu, pe contul său de Instagram.