Dana Budeanu, ironizată de Andreea Bănică după ce a râs de femeile care consumă usturoi și ceapă. Cum a confruntat-o cântăreața

de: Rosu Ioana
26 10. 2023

Dana Budeanu are apariții publice tot mai rare, însă și atunci când există, celebrul designer nu renunță la criticile clasice, legate de diverse motive. Recent, aceasta a ales să ”arunce cu pietre” în femeile care consumă usturoi și ceapă, neexprimând nicio urmă de empatie pentru persoanele de același sex. În replica, cântăreața Andreea Bănică a venit cu niște replici care au stârnit amuzamentul publicului.

Dana Budeanu, nemiloasă cu femeile care consumă două dintre legumele cele mai iubite de români

Creatorul de modă a devenit extrem de cunoscută prin intermediul rubricilor ”Amețitele și mafioții”, conținut prin care a ironizat fel și fel de tipologii de personalități și obiceiuri ale generației actuale. Ulterior, Dana Budeanu și-a extins rubricile cu seria ”Verdict politic”, unde și-a focusat atenția pe neregulile constate de e ape scena politică.

Între timp, aparițiile sale au devenit tot mai rare, dar atunci când apar în mediul online, reușesc să creeze mesaje de impact, fie ele pozitive sau negative.
Așa se face că, printre ultimele aparații, Dana Budeanu a desființat femeile care consumă usturoi și ceapă, exprimându-și dezacordul total față de acest răsfăț culinar claisc pentru multe românce.

Mai mult, aceasta a afirmat că ”aceste femei nu există”, sugerând ca atunci când consumă aceste legume, să-și anunțe familiile că se retrag câteva zile în munți.

„Tu ca femeie… tu nu ai cum să mănânci ceapă și usturoi. Nu există. Nu ești femeie. Ceapă și usturoi? Ce-i aia? Bă, femeile care mănâncă mujdei și maioneză. Înnebunesc! Cartofi cu mujdei?

Băi, fii atentă! Asta este o chestie pe care o fac… deci tu te-ai hotărât să mănânci asta? Gata! Ți-ai anunțat familia: „Îți iei trei zile libere, pleci unde în munți.
Ai mâncat ceapă și usturoi? Dormi la mă-ta! Nu există așa ceva! La mă-te sau pe balcon, suni un prieten, dormi în mașină. Ce mă? Vii acasă să puți la usturoi?

Nu există așa ceva! Cum adică? Rămâi acolo unde ai mâncat”, a declarat Dana Budeanu.

”Pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă?”

Dana Budeanu nu a terminat cu recomandările pentru persoanele iubitoare de ceapă, de altfel, ea pare să fie o sursă inepuizabilă de soluții, una mai eficientă decât alta. După ce le-a trimis pe doamnele care iubesc cartofii cu ustoroi în munți, creatoarea le sugerează primăriilor să construiască 2-3 stabilimente în containere pentru cazări de o noapte.

”Să facă primăria 2-3 stabilimente în containere, și ăștia care mănâncă usturoi și ceapă dorm acolo o noapte. Bă pe voi vă deranjează când pute cineva a ceapă? Da! Și atunci, de ce mâncați? Nu te gândești că puți lângă aia în pat a ceapă?”, a spus Dana Budeanu.

Răspunsul Andreei Bănică la sfaturile Danei Budeanu

Andreea Bănică este o prezență discretă în spațiul public, nefiind implicată în scandaluri mondene sau bârfe de orice fel. Cu toate acestea, se pare că duritatea Danei Budeanu a făcut-o pe cântăreață să reacționeze, fie și sub formă de ironie. Astfel, Andreea Bănică s-a autodeclarat o mare iubitoare de usturoi și se gândește dacă să plece sau nu în munți, având în vedere că toți din familia ei consumă această legumă.

„Ce crezi? Viața mea este usturoiul. Ce mă fac? Sau toți… nu trebuie să îi anunț! Noah seamănă cu mine. Care mai mănâncă cartofi cu usturoi, duceți-vă în munți”, a transmis artista, ca răspuns la toate săgețile răutăcioase ale designerului.