Dana Budeanu îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!”

Dana Budeanu îl desființează pe Vlad Voiculescu: „Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru!”
Dana Budeanu, acuzașii grave la adresa lui Vlad Voiculescu Sursă foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Dana Budeanu revine cu noi acuzații la adresa lui Vlad Voiculescu, pe care îl acuză că nu a fost capabil să facă față provocărilor întâmpinate la cârma Ministerului Sănătății. În plus, cunoscuta creatoare de modă susține că toate anunțurile făcute de fostul ministru au fost gândite și scrise de prietena sa, având în vedere modul în care a ieșit în public pentru a-l apăra.

„Nu a făcut față că e fătălău”

Dana Budeanu, celebră pentru modul său unic de a spune lucrurilor pe nume, le-a explicat oamenilor adevăratul motiv pentru care a fost demis Vlad Voiculescu. Aceasta a subliniat că, în afară de el, nimeni nu este de vină. Deși multă lume acuză televiziunile și presa pentru scandalul creat în jurul acestui subiect, Dana Budeanu susține că fostul ministru este vinovat pentru imaginea create și pentur modul în care a gestionat această situație.

Creatoarea de modă reamintește că în apărarea fostului șef al Sănătății a intervenit iubita sa, care a intrat în minister pentru a explica nevinovăția sa.

”Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo, trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa, să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat (n.r. demisia). S-a dus la Minister.

În ce calitate a intrat în Minister, că eu dacă mă duc acum la Minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara”, a transmis Dana Budeanu prin intermediul unei filmări difuzate pe stiripesurse.ro.

Dana Budeanu, mesaj de încurajare pentru Vlad Voiculescu

Creatoarea de modă îi reamintește fostului ministru că nu este singurul care a fost mediatizat de presă, prin același tratament trecând mai mulți membri politici. Dana Budeanu a subliniat că pe scena politică nu este aceeași atmosferă ca cea din proiectele în care s-a omplicat acesta.

“PNL-ul a vrut să o simtă dorsal. Poftim, aţi simţit-o dorsal, ce faceţi acum? Ați chemat PSD-ul la Hoha, să îi spună Hoha lu’ Ciolacu să voteze un guvern minoritar, sau ce faceţi în momentul de faţă? Că trăim o dramă acum, cu victima Vlăduț. Victima Vlăduț?

Păi, băi, cred că ați uitat de Viorica Dăncilă. Păi asta e victimă a presei și a opiniei publice care l-a linșat? Păi Viorica Dăncilă fluieră. Nici nu știu, cred că l-a depășit și pe Băse, și la înjurături, și la jigniri, și la misoginism.

Ați uitat de Barna, sau ce? Barna misoginul, nu știți de el? Nu ați auzit, nu vă mai amintiți de Barna misoginul? Amintiți-vă, cu înjurături. Nu jigniri fizice, niște vome. Și Băse la fel. Păi așa e politica, Vlăduț. Nu e ca la Magic Camp, cumpărat din banii de la fundație pe numele tău”, a spus Dana Budeanu în cadrul aceleiași înregistrări.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI