24 mai 2023 | 12:06

Dana Budeanu îi atacă pe Klaus şi Carmen Iohannis. Ce a putut spune vedeta despre preşedinte şi Prima Doamnă a României

Monden
Dana Budeanu îi atacă pe Klaus şi Carmen Iohannis. Ce a putut spune vedeta despre preşedinte şi Prima Doamnă a României
Dana Budeanu ii ataca pe Klaus si Carmen Iohannis. Ce a putut spune vedeta despre presedinte si Prima Doamna a Romaniei

Dana Budeanu lovește din nou, de data aceasta fiind prezentă în discuția despre haosul creat de greva profesorilor din România, precum și legile educației de la noi din țară. Creatoarea Verdictului Politic a aruncat acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Dana Budeanu, despre greva generală a profesorilor din România

Greva generală a profesorilor din instituțiile școlare de la noi din țară i-a îngrijorat teribil pe părinții români, în special având în vedere faptul că, în curând, elevii din gimnazii și licee vor susține examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Invitată în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, moderată de jurnalistul Victor Ciutacu, Dana Budeanu a vorbit, în exclusivitate la România TV, despre situația critică pe care o traversează Educația în România.

Controversatul designer susține creșterea salariilor pentru cadrele didactice dedicate.

„Voi ați auzit vreun lider sindical care a protestat față de faptul că legile educației au trecut în halul în care au trecut. Bă, în ultimul hal! Împotriva copiilor, împotriva părinților, împotriva întregului sistem care este distrus.

Pe parcursul ultimilor 15 ani au crescut salariile profesorilor, eu sunt pro să le crească, cui merită. Au crescut salariile de 3-4 ori.

Am înțeles că de aia e sistemul în derivă și în ultimul hal pentru că nu cresc acum salariile. Deci de mâine dacă cresc salariile tot sistemul se repară.

Vin profesorii, facem revoluție, toți copiii ies de zece. Sau ce se întâmplă? În ultimele dăți când au crescut salariile cu ce s-a îmbunătățit sistemul de învățământ din România?

Cum s-a îmbunătățit pentru copii noștri acest sistem? Vă spun eu: nu s-a îmbunătățit, a fost distrus”, a declarat Dana Budeanu la România TV.

Citește și Dana Budeanu, reacție dură despre greva profesorilor: „Ordin de la Cotroceni”

Acuzații la adresa președintelui Klaus Iohannis și a Primei Doamne Carmen

Mai mult de atât, Dana Budeanu ar fi lansat acuzații dure la adresa președintelui Klaus Iohannis și, indirect, către soția lui, Carmen.

Designerul a criticat proiectul liderului statului român, „România educată”, punând în evidență faptul că președintele și Prima Doamnă nu au moștenitori, motiv pentru care, susține ea, nu ar înțelege exact gravitatea problemelor ce au loc, în prezent, în sistemul educațional de la noi din țară.

„Acest proiect „România educată” este exclusiv proiectul lui Klaus Iohannis. Exclusiv! Felicitări! Aduce progresismul în sistem. Ce să aducă? Păi ce, el are copii?

El știe ce e aia să crești un copil, să predai copilul la școală și sistemul să ți-l educe și să vină acasă? El nu are acest barometru.

Ca să înțelegeți mascarada și că nu este despre profesori și că sunteți folosiți așa cum sunt folosite toate categoriile din România, de către sindicaliști.

Sindicaliștii care sunt întorși cu cheia. Tu ai auzit din gura vreunui lider sindical „Deca” sau din gura vreunui lider sindical „Iohannis”?”, a completat vedeta pentru sursa citată.

Citește și Dana Budeanu, despre românii care fac grătar. Vedeta a spus lucrurilor pe nume: „Ce e cu ăştia?!”

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O gaură misterioasă, de mărimea Elveției, se formează în același loc în Antarctica. După 50 de ani, experții au aflat motivul
Digi24
Un bărbat a fost găsit crucificat pe un gard, cu cuie bătute în mâini. Poliția a vorbit de un "un atac sinistru de tip paramilitar"
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Exclusiv: Borcea își inițiază fiul în tainele afacerilor. Cei doi au fost surprinși în acțiune
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Mașinile mai vechi de 15 ani sunt interzise. Test obligatoriu de la 1 iunie 2024
Capital.ro
Tradiții și obiceiuri în a doua zi de Paște. Ce este interzis să faci în Săptămâna Luminată
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
TRADIȚII în SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ! Ce trebuie să faci de LUNI
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro