Dana Budeanu este criticată după ultima afirmație controversată. Ce i-a transmis un medic psihiatru

de: Ștefan R. Apostol
06 10. 2021

Nu de puține ori celebra Dana Budeanu a ieșit în față, criticând dur deciziile de carantinare, dar și împotriva vaccinărilor covid. Intervențiile sale, nu puține la număr, au fost deseori criticate fie de medici, fie de cei care au fost de acord cu vaccinarea. De data asta bruneta a devenit ținta comentariilor dure semnate de medicul psihiatru Gabriel Diaconu.

Celebra brunetă sub lupa medicului Gabriel Diaconu

Într-un articol publicat recent, Dana Budeanu încerca să facă o analiză a situației de criză în care se află România în aceste zile. Materialul publicat pe stiripesurse.ro, a reușit să atragă atenția unei părți a opiniei publice, dar și a unor specialiști în medicină. Printre lucrurile scrise de Dana Budeanu în articolul menționat anterior, face referire la cei care au decis să se vaccineze, învocând credința.

„Romanii nu pot fi convinsi sa se vaccineze, romanii sunt vaccinati deja cu credinta, nu vor asculta de unii care nu pot jura pe Biblie, de unii care isi bat joc de sarbatoarea Craciunului si a Pastelui, de unii care inchid bisericile, de unii care nu permit botezuri pentru nou nascuti, de unii care cer schimbarea ritualurilor bisericesti dupa reguli Covid, de unii care nu permit credinciosilor sa aiba un preot la cap inainte sa paraseasca aceasta lume…romanii nu se vor vaccina atata timp cat biserica va fi de partea lor sa ii protejeze, asa cum a facut de peste 2000 de ani.”, scrie bruneta pe știripesurse.ro.

Lucruile scrise aici l-au determinat pe celebrul medic pishiatru Gabriel Diaconu să reacționeze într-o postare amplă pe Facebook, acuzând-o în termeni duri pe Dana Budeanu, cu privire la cele enunțate în articol.

„Cum o să trecem prin dezastru vaccinați doar cu credință. Sau despre cum jignește, prin ignoranță, Dana Budeanu Biserica Ortodoxă Română, și încalcă și câteva porunci în proces.”, afirmă medicul Gabriel Diaconu.

„Dana Budeanu, în inepția ei deja vestită”

Celebrul medic își continuă atacul dur la adresa brunetei, în încercarea de a demonta afirmațiile făcute de aceasta în articolul intitulat „Vaccinați cu Credință”, de pe site-ul amintit anterior. În reacția sa de pe Facebook, Gabriel Diaconu face apel la conștiința creștină, și la valorile morale, pe care, de altfel, Diana Budeanu nu încearcă să le dărâme.

„Ce spune cetățeanca Dana Budeanu, în inepția ei deja vestită? Spune că românii sunt vaccinați cu…credință. (..) Și asta e discurs la ură, extremist și șovin până în plăsele..(..)”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.