20 apr. 2023 | 09:55

Dan Șucu se contrează cu fanii echipei Rapid și îl apără pe Adrian Mutu. „Este un antrenor foarte bun”

Sport
Dan Șucu se contrează cu fanii echipei Rapid și îl apără pe Adrian Mutu. „Este un antrenor foarte bun”

Dan Șucu este la un pas de un război crunt cu fanii echipei Rapid. Acționarul clubului l-a apărat pe Adrian Mutu, aprig contestat de suporteri după un ultimul meci. Omul de afaceri le-a transmis jucătorilor că vor fi evaluați și că la finalul sezonului mulți dintre ei vor pleca din Giulești.

Dan Șucu „se pune rău” cu fanii Rapidului și îl apără pe Adrian Mutu

Fanii Rapidului și-au dorit foarte tare ca în anul în care se împlinesc o sută de ani de la înființarea clubului echipa să câștige titlul. Echipa din Giulești s-a calificat în play-off, dar nu a mai câștigat niciun meci de șase etape. Înfrângerea din meciul cu Universitatea Craiova l-a adus pe Adrian Mutu în vizorul fanilor care i-au cerut să plece.

Antrenorul a răspuns tăios și a spus că nu are de gând să facă acest gest, în condițiile în care obiectivul lui a fost ca echipa să se califice în play-off. Și cei care conduc clubul sunt de partea lui, iar Dan Șucu a declarat că nu înțelege de ce fanii spun că mai multe transferuri „au eșuat”. Acționarul clubului l-a apărat ferm pe tehnicianul formației.

„Noi avem o discuție internă, vedem cine rămâne, cine pleacă și așa mai departe. Evident că există un număr de jucători care pleacă și e normal să plece. Vor veni alții. Mutu e un antrenor foarte bun.

Stăm de vorba în mod corect cu cei din galerie. Dânsii mereu sunt pe acolo, când merg la birou, stau de vorbă și cu Nico (n.r. Daniel Niculae, președintele clubului), pun țara la cale în permanență”, a spus Dan Șucu la Digi Sport

Rapid se află pe locul cinci, iar etapa viitoare va înfrunta FCSB, pe teren propriu, într-o partidă ce va fi găzduită de stadionul din Giulești.

Dan Șucu a preluat jumătate din acțiunile clubului Rapid în luna mai a anului 2022. Omul de afaceri a declarat că are planuri mari și a precizat că în sezonul 2022-2023, bugetul va fi de șapte milioane de euro, iar în stagiunea 2023-2024 va crește cu trei milioane de euro.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Locatarul unui bloc, deranjat de o escortă care s-a mutat deasupra lui! Femeia l-a terorizat cu zgomotele din timpul partidelor de amor: „Am fost să discut cu ea”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Procuror și inculpat, îndrăgostiți lulea. A arestat-o, dar vrea s-o ia de nevastă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Ungaria provoacă cutremur în Uniunea Europeană. A refuzat categoric: E periculos
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
O TAXĂ NOUĂ pe capul românilor. PLĂTESC cei care STAU LA BLOC
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro