Dan Petrescu și-a distrus jucătorii după meciul dintre U.Cluj – CFR Cluj 1-1. „De mult timp nu i-am mai certat așa”

de: Sorin Barbu
21 10. 2022

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii lui după meciul U.Cluj – CFR Cluj, din Cupa României, terminat la egalitate 1-1. Antrenorul campioanei a recunoscut că a făcut scandal în pauză și a spus că ar fi trebuit să schimbe șapte sau opt jucători.

Dan Petrescu, nemulțumit după U.Cluj – CFR Cluj din Cupa României

Dan Petrescu a fost ca un „leu în cușcă” la duelul în care CFR Cluj a întâlnit U. Cluj, marea rivală din oraș, în Cupa României. A fost primul meci între cele două echipe după aproape șapte ani și jumătate, iar confruntarea s-a terminat la egalitate.

Primul gol al partidei a fost înscris de Birligea, după o fază fixă, „specialitatea casei”: centrare din lovitură liberă, cap, gol. Tot Birligea a avut șansă să majoreze diferența, dar a ratat singur cu portarul. Gazdele au ratat ocazii prin Bălan și Fulop și au egalat în minutul 64, în urma unui autogol semnat de Roger.

„Nu sunt mulțumit de prestația jucătorilor, cred că motivul e că nu au meciuri în picioare, n-au ritm. Nu cred că s-a salvat cineva astăzi, nu a fost ce trebuie echipa. Primele cinci minute au fost bune, restul, dezastru. Am creat puțin, am avut puține ocazii”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la finalul partidei.

Dan Petrescu a vrut să schimbe aproape toată echipa la pauză

Dan Petrescu a dat de pământ cu jucătorii lui. A fost nemulțumit că adversarul a avut multe ocazii de gol.

„Nu i-am mai certat de mult timp așa. Singurul lucru pozitiv e că n-am pierdut și rămânem cu seria bună. Am vrut să fac șapte schimbări la pauză. Nu, opt am vrut să fac!”, a spus Dan Petrescu.

Adversarul a avut prea multe ocazii, singura lor scuză e că nu au meciuri în picioare. Burcă și Bordeianu au venit după accidentări, Mistrati după o boală, Buș nu mai jucase de nu știu când, Bilonga a debutat. E greu să faci o echipă cu jucători care nu joacă.

Cred că m-am supărat degeaba, ei au vrut, dar nu au avut ritm, nu au făcut față intensității jocului”, a mai spus Dan Petrescu.

Cele două echipe se vor întâlni din nou, tot pe Cluj Arena, duminică, de la ora 21:00.

Cum arată clasamentele din grupele din Cupa României

În celelalte rezultate ale zilei Sepsi a învins Petrolul cu 3-1 pe „Ilie Oană”, în timp ce CS Mioveni s-a impus la limită pe terenul Oțelului Galați, scor 1-0, iar Minaur Baia Mare și FC Argeș au terminat la egalitate.

Grupa A:
1. Sepsi 3p
2. FC Voluntari 3p
3. FC U Craiova 1948 1p
4. Dinamo 1p
5. Unirea Slobozia 0p
6. Petrolul 0p

Grupa B:

1. CS Mioveni 3p
2. FC Botoșani 3p
3. FCSB 1p
4. UTA Arad 1p
5. Oțelul Galați 0p
6. Gloria Buzău 0p

Grupa C:

1. Rapid 3p
2. Farul 1p
3. CSM Alexandria 1p
4. U Cluj 1p
5. CFR Cluj 1p
6. CSC Dumbrăvița 0p

Grupa D:

1. Universitatea Craiova 3p
2. Ocna Mureș 3p
3. FC Argeș 1p
4. Minaur Baia Mare 1p
5. Chindia 0p
6. FC Hermannstadt 0p