Dan Petrescu, nemulțumit și după ce CFR Cluj a câștigat meciul cu Sepsi. „N-aș vrea să se mai repete” – VIDEO

de: Sorin Barbu
18 10. 2022

Dan Petrescu nu este mulțumit nici după ce echipa lui câștigă. CFR Cluj s-a impus cu 2-1 în confruntarea cu Sepsi, dar antrenorul campioanei le-a reproșat jucătorilor că pe final de meci s-au relaxat. Ardelenii se află pe locul trei în SuperLiga din România, având și două restanțe.

Dan Petrescu, greu de mulțumit și după un succes

Dan Petrescu și-a certat jucătorii la finalul partidei CFR Cluj – Sepsi din etapa cu numărul 14 din SuperLiga României. Ardelenii s-au impus cu 2-1, la doar trei zile după succesul cu Slavia Praga, și nu au mai pierdut în campionat de mai bine de o lună și jumătate, dar antrenorul nu a fost deloc mulțumit pentru că a avut emoții în finalul partidei.

„Orice victorie importantă, în orice minut vine, mai ales când vine împotriva lui Sepsi. În prima repriză nu am avut atât de multe ocazii. Singurul lucru care m-a nemulțumit a fost ultima fază, n-am știut să o gestionăm. N-aș vrea să se mai întâmple acest lucru, sunt jucători cu experiență și trebuie să știe să gestioneze astfel de faze”, a declarat Dan Petrescu.

Partida nu a început deloc bine pentru CFR Cluj care s-a văzut condusă în urma golului înscris de Ciobotariu, fost jucător al ardelenilor, în minutul 27. Șase minute mai târziu a marcat și Yuri Matias, brazilianul care a înscris și în partida cu Slavia Praga din Europa Conference League, iar golul victoriei a fost marcat de Karlo Muhar în minutul 84. Gazdele au terminat cu un om mai puțin pe teren, după ce croatul a încasat al doilea cartonaș galben în minutul 90.

„Am jucat în atac, am făcut pressing, m-am mirat că am reușit să ținem acest pressing sus. Cei care au intrat nu au intrat la fel de bine ca titularii, și aici sunt puțin nemulțumit”, a spus Dan Petrescu, la finalul partidei.

CFR Cluj ocupă locul trei, cu 25 de puncte, la trei puncte distanță de următoarea clasată, Rapid. Lider este Farul Constanța, cu 33 de puncte.