24 oct. 2022 | 09:09

Dan Petrescu, furios că arbitrul nu a oprit meciul U. Cluj – CFR Cluj. „Doar în România se poate așa ceva”. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei – VIDEO

Sport
Dan Petrescu, furios că arbitrul nu a oprit meciul U. Cluj - CFR Cluj. „Doar în România se poate așa ceva”. Ce l-a enervat pe antrenorul campioanei - VIDEO

Dan Petrescu a fost primit cu ostilitate pe „Cluj Arena” la meciul în care CFR Cluj a înfruntat rivala din oraș. Antrenorul campioanei României s-a plâns că a fost înjurat și i-a reproșat arbitrului că nu a oprit partida. Și Ciprian Deac a dezvăluit că a fost jignit de susținătorii formației Universitatea Cluj.

Dan Petrescu, înjurat la meciul U.Cluj – CFR Cluj. Antrenorul i-a reproșat arbitrului că nu a oprit partida

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul lui U.Cluj, dar Dan Petrescu a fost destul de supărat la finalul partidei. S-a plâns că suporterii formației gazdă l-au înjurat tot meciul. Și nu este primul incident de acest gen. Antrenorul campionei ar fi vrut ca arbitrul Radu Petrescu să oprească partida.

„M-am certat eu cu cineva? Publicul e liber să facă ce vrea. E România. În România pot fi înjurate oricând toate legendele și nu se întâmplă nimic. E normal, nu? Eu nu am avut nimic de a face cu nimeni. I-am lăsat să mă înjure.

Nu înțeleg cum arbitrul nu a oprit meciul. Tot stadionul cânta despre mine. Doar în România se întâmplă asta. Să nu credeți că se întâmplă asta în altă parte. Arbitrul trebuia să oprească meciul, așa cum se întâmplă la rasism. Eu nu am treabă cu spectatorii, nu pot să mă cert cu ei”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului.

Ciprian Deac s-a plâns că nu este „binevenit” pe Cluj Arena

Ciprian Deac este unul dintre cei mai importanți jucători din istoria lui CFR Cluj. Are și meciuri la echipa națională, dar pe stadionul rivalei U.Cluj a fost primit mereu cu înjurături.

„De fiecare dată când joc aici, nu sunt primit cu brațele deschise. Mă bucur că fac parte din istoria CFR-ului. Este o victorie importantă. Ne-am gândit să jucăm pentru suporteri și să le facem o seară frumoasă”, a declarat Ciprian Deac la finalul meciului.

CFR Cluj s-a impus cu 2-1 pe terenul formației Universitatea Cluj, după un duel cu trei lovituri de la 11 metri. Fanii celor două formații au făcut spectacol pe stadion, dar și în oraș.

Parteneri
Drama actorului Valeriu Pavel Dan. Ce a îndurat cu un an înainte de moarte
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 18-24 octombrie. Două zodii primesc vești bune, iar un nativ trece printr-o situație tensionată
Click.ro
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Ea e 'prințesa' lui Țiriac! Cu ce se ocupă Ioana, singura fiică a miliardarului român / FOTO
Unica.ro
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
EVZ.ro
Lora o pune la punct pe Ilinca Vandici după ce aceasta a comentat despre nunta cântăreței! Ce a enervat-o la culme pe artistă 
Spynews
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Capital.ro
Sfântul pe care îl sărbătorim azi, 18 octombrie. O mulțime de români îi poartă numele. E cruce neagră în calendar
Avantaje
VIN BANII pentru ajutorul de încălzire! Iată cine primește banii
Mediaflux
Cum arată Gina Felea în 2024! A împlinit recent 40 de ani și a trecut printr-o transformare uriașă | FOTO
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Imagini din garsoniera în care locuiește Ioana Tufaru, după ce a plecat din casa lui Gigi Becali: „Luca are în sfârșit camera lui”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro