Dan Negru a trăit un șoc pe Aeroportul Otopeni. Cât a plătit pentru o apă plată. A crezut că nu vede bine

de: Stan Nicu
21 04. 2023

Toți românii știu că prețurile din aeroport sunt foarte mari indiferent că este vorba de o apă, un sendviș, o înghețată…etc. De parcă n-ar mai fi trecut vreodată pe acolo, Dan Negru a trăit un șoc pe Aeroportul Otopeni. Cât a plătit pentru o apă plată. A crezut că nu vede bine.

Dan Negru, oripilat de prețurile din aeroport. „banii pe care-i strângeți într-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta…”

Dan Negru a fost șocat de prețurile care le au produsele de pe aeroportul Henri Coandă.

Omul de televiziune a fost nevoit să își cumpere o apă și astfel a calculat că trei litri de apă plată cumpărată de pe aeroport echivalează cu prețul unui zbor din București până în Salonic-Grecia.

Românii se fură între ei

„Un zbor din București până la Salonic-Grecia- costă cât trei (3) litri de apă plată în aeroportul Otopeni. Apa e românească, aeroportul e tot românesc ca și fraierul care a luat-o, eu. Bișnițarii care mi-au vândut-o, români și ei… Noi între noi ne furăm”, a scris Dan Negru pe pagina sa socială.

Ce poți să faci cu banii cheltuiți pe un sendviș în aeroport

Prezentatorul de la Kanal D nu s-a rezumat doar la prețul mare al apei, a constatat că și sendvișurile au prețuri nesimțite.

„În aeroportul capitalei României, un sandwich e mai scump decât un zbor cu un avion low-cost. Statul nu poate controla lăcomia. Dar statul nu trebuie să fie complicele în lăcomie. De un lucru însă sunt sigur: banii pe care-i strângeți într-o viață nu vă vor ajunge să vă cumpărați alta…”, a mai scris Dan Negru pe pagina lui de Facebook.

Românilor le-a plăcut postarea lui Dan Neagru

Mesajul lui Dan Negru a strâns în scurt timp peste 3,6 mii de aprecieri și sute de comentarii și distribuiri.

„Eu am rămas șocatp cp un sandwish în aeroport costa 70 lei… în Ianuarie…/ 70 lei adica 15 euro, păi nici pe marile aeroporturi din lume nu costă 15 euro un Sandwich. Păi de ce să nu fim noi ăia care să fim arătați cu degetul în lume la capitolul furăciune…Păcat de olimpicii care ne reprezintă și încearcă în lume să arate că suntem buni, cei mai buni. Că restul ..ne fac de râs/ În aeroportul din Dortmund am plătit pe o apă 3.50€, despre ce vorbim?/

Ai dreptate Dan am ajuns vai de noi cu nenorociți ăștia care mănîncă cu o sută de linguri chiar nu este nimeni să-i verifice și mai vrem în Șenghen !!/ Da, în Dublin apa e 1€ sticla… La noi chiar e lăcomie mare, că tot venim din străinătate și avem bani, nu?”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților la postarea lui Dan Negru.