Dan Diaconescu, înapoi la TV în acest an?! Răsturnare de situație pe piața media, ce așteaptă avocații

de: Bișinicu Andreea
02 06. 2022

Dan Diaconescu nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai controversați oameni de televiziune din România. Recent, au apărut zvonuri potrivit cărora fostul patron de la OTV s-ar întoarce pe micile ecrane. Despre ce ar fi vorba.

Când ar putea Dan Diaconescu reveni pe micile ecrane

După cum bine știm, până la data de 4 martie 2025, Dan Diaconescu are interzis să desfășoare orice tip de activitate, care ține de presa scrisă sau de audio-video. Într-un interviu acordat exclusiv Revistei Ego, surse apropiate fostului patron de la OTV au făcut lămuriri în acest aspect.

Conform lor, avocații fostului moderator TV fac tot posibilul pentru ca termenul interdicției lui Dan Diaconescu să fie redus, astfel încât vedetă să se poată întoarce pe sticlă.

„Avocații lui Dan Diaconescu se zbat în instanță pentru reducerea acestui termen. Prin urmare, dacă vor câștiga, sunt mari șanse ca Dan Diaconescu să se întoarcă pe micul ecran în luna decembrie a acestui an.

Nu e exclus să reia și povestea avocatei Elodia, dacă telespectatorii vor mai dori o continuare.”, au spus apropiați de-ai lui Dan Diaconescu, în exclusivitate pentru ego.ro.

Mulți dintre foștii săi colegi și-ar dori ca Dan Diaconescu să își reia cariera în televiziune, printre care și matinalul de la OTV, Claudiu Bogdan:

„M-aș bucura ca Dan Diaconescu să revină pe micul ecran în luna decembrie a acestui an, știu că acum se luptă pentru a o obține o reducere a interdicției, cu doi ani. Dacă revine, revin si eu cu matinalul OTV. Acolo sunt, obligatoriu, nici nu se pune problema!”, a declarat prezentatorul TV pentru sursa citată.

„Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie…”

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, după ce a fost acuzat că i-ar fi cerut o sumă mare de bani primarului unei comune din Ardeal, în schimbul nepublicării unor date compromițătoare.

Patronul OTV a reușit însă să-și micșoreze pedeapsa, cu 200 de zile, prin muncă, şi cu încă 150 de zile, datorită celor cinci cărţi scrise în penitenciar, fiind eliberat în noiembrie 2017.

„Dacă vreţi să vedeţi cum e în puşcărie, faceţi-vă televiziuni de succes şi partide de succes!”, spunea Dan Diaconescu, în ziua în care ieșea din arest.