Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 2 milioane de euro în București. Ce s-a întâmplat

de: Stan Nicu
07 04. 2023

Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 2 milioane de euro în București pentru o sumă mai mică. După ieșirea din închisoare, fostul patron al OTV nu ar fi dus-o foarte bine cu banii, astfel că a fost nevoit să își lase vila din Primăverii gaj pentru un împrumut.

O belea nu vine niciodată singură. Înainte de a fi reținut, Dan Diaconescu a pierdut o vilă de 2 milioane de euro

Dan Diaconescu a pierdut o vilă de peste 2 milioane de euro zilele trecute după ce ar fi lăsat-o gaj pentru un împrumt de 1,2 milioane de euro.

Dezvăluirea a fost făcută de Dumitru Dragomir, iar Dan Diaconescu și-ar fi pierdut imobilul de lux după ce o bancă l-a amânat cu trei luni pentru acordarea unui împrumut.

Cum a ajuns Dan Diaconescu să piardă vila

„După pușcărie, Dan Diaconescu n-a dus-o bine. A avut în Primăverii o vilă foarte frumoasă. A luat un împrumut pe vila asta, de 1.200.000 de euro. Vila face ușor 2 milioane. Trebuia să îi dea banii la 1 februarie individului. Când trebuia să-i dea banca, banca l-a amânat cu trei luni și a pierdut casa.

S-a întâmplat chiar zilele astea. A pierdut vila la 1.160.000. El se împrumutase de banii ăștia și când a trebuit să dea banii individului, venise termenul, scadența, el a cerut bani de la bancă. Și banca l-a amânat. A avut procese, a avut… A cheltuit și pe procese vreo 2-3 milioane. A pierdut vila asta, mă rog, mai are și altele. A venit scadența”, a spus Mitică Dragomir, potrivit fanatik.ro.

Câți bani avea Dan Diaconescu în 2015

În anul condamnării pentru șantaj, în 2015, Dan Diaconescu ar fi deținut o avere de aproximativ 34 de milioane de euro.

Omul de televiziune de atunci avea mai multe mașini de lux, apartamente atât în București, precum și în Constanța sau Sinaia, dar și un iaht.

Dan Diaconescu, reținut pentru 24 de ore

Pe de altă parte, Dan Diaconescu a fost reținut pentru 24 de ore, ieri, de polițiștii din Constanșa, într-un dosar de acte sexuale cu un minor și folosire a prostituției infantile.

Dan Diaconescu a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, iar astăzi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Comunicatul IPJ Cosntanța

„Urmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, cu privire la un bărbat, de 55 de ani, din municipul București, bănuit de comiterea a două infracțiuni de act sexual cu un minor, 5 infracțiuni de folosire a prostituției infantile, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore”, a informat IPJ Constanța.