Dan Bittman, din nou la TV. Surpriza pe care o pregătește artistul (exclusiv)

de: Ana Chivu
25 05. 2021

Fanii lui Dan Bittman sunt în extaz după ultima veste aflată! Cei care îl iubesc pe celebrul cântăreț au din nou ocazia să-l revadă pe micile ecrane în cadrul unui nou proiect televizat. Iată detalii despre surpriza pe care o pregătește artistul! Cine îi va fi alături în noua călătorie?

Dan Bittman revine la TV. Ce surpriză pregătește artistul pentru fanii săi?

Surpriză uriașă pentru fanii cunoscutului solist al trupei Holograf! Acesta revine pe micile ecrane într-un proiect la care nimeni nu se aștepta. Vedeta va face echipă bună în noua emisiune alături de nimeni altul decât Antonio Passarelli.

După o pauză lungă, Dan Bittman și bucătarul italian revin în forță. Cei care îi urmăresc fiecare pas solistului își aduc aminte de show-ul ce-i purta numele: „Dănutz S.R.L.” care a fost un real succes.

Anii au trecut, iar în anul 2019 l-am regăsit în proiectul „Aici eu sunt vedeta” și „Antitalent”, de la Antena 1. Acum vine în fața telespectatorilor alături de un prieten: “Noi am muncit bine împreună, iar rodul muncii noastre era o emisiune fără scandaluri”, preciza bucătarul italian.

Colaborarea s-a reînnoit și se rezumă la o emisiune difuzată exclusiv în mediul online: “O să facem ce ştim noi cel mai bine, fiindcă avem suficientă experienţă în comun. Va exista însă o diferenţă, va fi o emisiune exclusiv pentru reţelele sociale, Youtube şi Facebook, fiindcă nu am discutat cu nicio televiziune acest proiect”.

„Va începe foarte curând, chiar de luna viitoare, şi o vom realiza de la baza nautică pe care o deţin lângă Bucureşti, în fiecare weekend. Voi fi acolo împreună cu Antonio şi vom distra oamenii. Vom cânta, vom pune reţete dintre cele mai diverse în practică, vom vorbi despre câte în lună şi în stele. Iar totul va fi în regim live, pe Internet”
Dan Bittman (Sursa: impact.ro)

Ce spunea despre proiectul de la Antena 1?

„Am acceptat imediat propunerea de a prezenta acest show, pentru că nu ezit nicio clipă să mă alătur când este vorba de distracţie. Mă simt bine în rolul de prezentator! Formatul mi se pare foarte interesant, este o combinaţie între un late-night show şi un comedy show, iar în fiecare ediţie avem în platou un invitat special, care se alătură şi echipei de actori în diferite sketch-uri, parodii şi momente haioase. La Antitalent punem punctul pe ironie, dar o facem cu haz, cu energie bună şi cu foarte mult bun sicu foarte mult bun simţ”
Dant Bittman