Dan Bittman, decizie șocantă în pandemie. Ce condiție i-a pus Andreei Moldovan pentru a sta în carantină două săptămâni

Dan Bittman, decizie șocantă în pandemie. Ce condiție i-a pus Andreei Moldovan pentru a sta în carantină două săptămâni
Dan Bittman, provocare pentru Andreea Moldovan

Dan Bittman este una dintre persoanele publice care s-a remarcat pe toată perioada pandemiei prin criticarea restricțiilor impuse de autorități. În cursul serii de miercuri, cântărețul a provocat-o pe Andreea Moldovan, după ce aceasta a afirmat că două săptămâni de carantină ar reduce numărul cazurilor de Covid-19 din România.

Dan Bittman, revoltat pe cei care ne conduc

Dan Bittman este unul dintre artiștii gravi afectați de pandemia de Covid-19. Acesta își duce existența de pe o zi pe alta, fiindu-i spulberate toate șansele pe care le avea în muzică și în afaceri. Invitat în platoul emisiunii „Sinteza Zilei”, artistul a făcut afirmații explozive cu privire la interesele uriașe pe care le au cei care ne conduc și care introduc multe restricții fără sens.

De asemenea, Dan Bittman a tras un semnal de alarmă cu privire la faptul că România se află într-un cerc închis în care nu există scăpare de la această situație disperată în care nimeni nu își asumă nimic din ceea ce se întâmplă cu cetățenii, de la pacienți arși în spitale, până la criminali care ajung să scape fără o zi de închisoare.

Cunoscutul cântăreț a a abordat, de asemenea, subiectul carantinei României timp de două săptămâni, după ce secretarul de stat în Ministerul Sănătății a afirmat că „două săptămâni de carantină ar face minuni”, contribuind astfel la reducerea numărului de îmbolnăviri.

Acesta a declarat inclusiv că este dispus să facă această probă, doar pentru a demonstra că nu se vor întâmpla minuni, așa cum nu s-au întâmplat nici în carantina de acum un an. Chiar și așa, artistul o provoacă pe Andreea Moldovan să-și dea demisia alături de colegii săi, în cazul în care cele spuse de ea nu se adeveresc.

„Sunt de acord să stau două săptămâni în carantină”

Dan Bittman trage un semnal de alarmă cu privire la drepturile cetățenilor pe care am uitat să le cerem, așteptând să ni le ofere cineva. Acesta cere demisia Guvernului în lipsa unor rezultate concrete.

“Seară de seară ne punem întrebări, pentru că aşa este produs sistemul, adică nouă ni se dau subiecte în fiecare zi, cum a încercat doamna Moldovan astăzi să ne spună, că ea preferă o carantină. Sunt de acord, dar eu sunt de acord să spună aşa.

Doamna Moldovan, eu sunt de acord să stau două săptămâni în carantină începând cu mâine, dar dacă nu se întâmplă nimic şi vreau să vă controlez în două săptămâni, vă daţi demisia, dumneavoastră și toți ceilalți ai dumneavoastră? Trebuie să existe un raport de forţe egale.

Vă daţi demisia dacă nu se îmbolnăveşte nimeni, dacă nu aveţi niciun efect, dacă suntem sănătoşi cu toţii, dacă noi ne-am carantinat ca în anul trecut ca proştii şi nu s-a întâmplat nimic, vă daţi demisia? Dumnevoastră, Guvernul, ăia, ăla, că sunt nume.

Eu sunt un simplu cetățean, dar sunt niște oameni care trebuie să înțeleagă că își asumă niște răspunderi. După zece ani de zile sunt politicieni care acum răspund. Cu familiile lor, cu funcțiile lor, au început să fie luați și ei. Credeau că sunt invincibili, că sunt imortali, că sunt excepționali.

(…) Vreau să o provoc pe doamna Moldovan. Doamna Molovan, mă uit în ochii dumneavoastră, vă rog frumos, dacă nu e nimic adevărat din ce spuneţi, vă daţi demisia? Nu o spun că o vă urmărim penal. Vă dați demisia? Vreau să văd și eu o chestie de demnitate umană”, a spus Dan Bittman, miercuri seară, la Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI