Dacia Duster 2020. Ce preț are la început de an. Culori tentante pentru toate gusturile

Dacia Duster 2020. Ce preț are la început de an. Culori tentante pentru toate gusturile
Gama Dacia Duster 2020

Dacia Duster este unul din automobilele care s-a dovedit a fi desutl de accesibil pentru români. Și în afara granițelor României, Dacia Duster este un automobil destul de popular și apreciat, iar acest lucru este redat tot accesibilitatea sa, în raport cu prețul, dar și de versatilitatea sa.

Ce culori pune gama Dacia Duster la dispoziție

Dacia Duster poate fi configurată standard,cu două culori şi se pot alege opţional alte şapte nuanţe pentru caroserie. Culorile gratiute pe care le poți alege sunt blue navy și blanc glacier, iar pentru celelalte culori, va trebui să mai scoți din buzunar încă 310 euro pentru ca mașina ta să fie configurată după culoare dorită, potrivit platformei auto-bild.ro.

Nuanţele de vopsea opţionale pentru Dacia Duster sunt următoarele:

ROUGE FUSION
GRIS HIGHLAND
GRIS COMETE
BEIGE DUNE
ORANGE ATACAMA
BRUN VISON şi NOIR NACRE

Dacia Duster
Dacia Duster

Aceste culori sunt disponibile de la începutul acestui an.

Automobile Dacia este cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu 24,7 miliarde de lei în 2018, ultimul an pentru care există date raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Profitul net a ajuns să depășească 7 miliarde de lei în 2018.

Automobile Dacia este cea mai mare companie din România după cifra de afaceri, cu 24,7 miliarde de lei în 2018, ultimul an pentru care există date raportate la Ministerul Finanțelor Publice. Dacia este prezentă pe 44 de piețe externe, iar vânzările totale, atât la nivel local, cât și în afara granițelor, s-au ridicat în 2019 la 736.570 de autovehicule, potrivit zf.ro.

Tot în 2019, Dacia Duster a urcat pe primul loc în clasamentul SUV-urilor mici în Europa, depăşind Renault Captur şi VW T-Roc. Prețul mediu pe care îl are un Duster se ridică la 18.000 de euro. Duster a venit cu noul motor de 1,33 litri pe benzină, dezvoltat de Renault alături de Mercedes-Benz şi care pe lângă cele două versiuni ale sale, de 130, respectiv 150 CP, vine atât cu tracţiune faţă, cât şi 4×4.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI