Dacia care i-a lăsat cu gura căscată pe români. Transformarea ei e uluitoare VIDEO

Dacia care i-a lăsat cu gura căscată pe români. Transformarea ei e uluitoare VIDEO
Cum arata noul model de Dacia Duster

Noul model de Dacia Duster i-a impresionat pe români cu designul său unic și elegant. SUV-ul de la Dacia a trecut printr-o transformare incredibilă, în ultima perioadă, iar printre modificările operate de specialistii Prior Design vorbim despre un kit widebody pentru caroseria în cinci portiere. Cum arată noua Dacia Duster fabricată de nemți. Are o culoare inedită, perfectă pentru anotimpul în care ne aflăm.

Cum arată noul model Duster de la Dacia

Dacia dă lovitura cu noul model Duster. Superbul automobil a trecut printr-o transformare incredibilă, celebrul SUV românesc prezentând un kit nou widebody, special pentru caroseria în cinci portiere a mașinii.

Noua mașină Dacia Duster Widebody de la Prior Design prezintă un aspect exterior elegant și vine într-o nuanță discretă de maroniu, cu extensii proeminente specifice aripilor laterale finisate într-un negru strălucitor.

Modelul SUV românesc a fost dezvelit publicului larg, în premieră, în cadrul evenimentului prestigios Essen Motor Show 2021. Noua Dacia Duster Widebody este dotată cu un set de spoilere față/ spate agresiv stilizate, plus eleron pentru plafon.

De asemenea, autoturismul vine si cu o evacuare dublă, jante din aliaj de dimensiuni generoase și cu cinci spițe, tot de culoare maronie. Momentan, producătorii germani de la Prior Design nu au publicat niciun fel de informații oficiale cu privire la eventuale modificări de operare în compartimentul motor.

Modelul de Dacia ce se vinde ca pâinea caldă în Marea Britanie

În octombrie 2021, Dacia Duster Commercial devenea mașina cel mai bine vândută din Marea Britanie. SUV-ul românesc are versiune de motorizare Tce 90 și configurare 4×2 poate transporta puțin peste 500 de kilograme.

Dacia Duster Commercial poate fi comandată în Marea Britanie cu toată gama de motorizări disponibile și pentru versiunile obișnuite, inclusiv în varianta dotată cu o cutie de viteze EDC. Între timp, varianta SUV-ul 44×4 cu motor diesel Blue dCi 115 poate căra maximum 481 kg în versiunea de echipare Essential.

În ceea ce privește prețul noului model Dacia Duster Commercial cu echipare Essential și motorizare Tce 90 4×2, automobilul costă de la 19.299 de euro în sus. Versiunea cea mai scumpă, cea cu motorul diesel de 115 CP și 4×4, are un preț de bază de 26.128 euro.

În România, cel mai ieftin model de Dacia Duster poate fi achiziționat pentru prețul de 14.200 de euro. Se pot comanda opțiunile disponibile pe varianta comercială a Daciei Duster, printre care se numără Hill Stard Assist, Cruise Control, Asistență de la Frânarea de Urgență (EBAS) sau cameră pentru parcarea cu spatele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI