14 oct. 2022 | 14:06

Cutremur în fotbalul românesc. Gigi Becali și-a anunțat, din nou, retragerea de la FCSB. „Am ajuns bătaia de joc a jucătorilor”. Mesaj dur pentru Mihai Stoica

News
Cutremur în fotbalul românesc. Gigi Becali și-a anunțat, din nou, retragerea de la FCSB. „Am ajuns bătaia de joc a jucătorilor”. Mesaj dur pentru Mihai Stoica

Gigi Becali s-a închinat la racla Cuvioasei Sfânta Parascheva, dar tot nu a uitat de rușinea de la meciul cu Silkeborg și a luat o decizie radicală. Patronul FCSB a anunțat că se retrage din fotbal! Omul de afaceri este convins că fotbaliștii, aduși cu sume mari de transferuri, și-au bătut joc de el, altfel nu-și explică rezultatele slabe din acest sezon.

Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal, după FCSB – Silkeborg 0-5

Gigi Becali este din nou furios din cauza fotbalului. A adus jucători de cinci milioane de euro, doar în această perioadă de transferuri, dar FCSB este ultima în grupa din Europa Conference League, în vreme ce în campionat ocupă doar locul 12.

Dezastrul din confruntarea cu Silkeborg l-a determinat să ia o decizie radicală și a anunțat că se retrage din fotbal.

„E cea mai mare bătaie de joc din viața mea. Chiar îmi dau seama că ăștia m-au luat de prost. Am vorbit de atâtea ori că mă retrag din fotbal, dar acum o sa vedeți că îmi pun planul în aplicare încet, încet”, a tunat patronul FCSB, în prosport.ro.

Gigi Becali, mesaj dur pentru Mihai Stoica

Gigi Becali nu știe ce să mai facă să rezolve situația de la FCSB. Nu mai are încredere nici în Mihai Stoica, managerul general al clubului.

„Și nu, nu o să mă consult cu niciun Meme (n.r. Mihai Stoica-manager general FCSB), că nu are Meme ce explicații să îmi mai dea. M-am săturat de tot felul de scuze. Nu avem tată nicio scuză. Eu sunt fraierul României, pentru că am băgat atâția bani în transferuri și am ajuns bătaia de joc a fotbaliștilor.

Unii sunt supărați că nu joacă, dar când îi bagi să joace te fac de tot râsul. Așa că retragerea mea va începe cât de curând. Nu am ce să mai discut cu Meme pe intenția mea de retragere, că nu decide el pe banii mei”, a mai declarat Gigi Becali.

Nu este prima oară în acest an când afaceristul din Pipera vorbește despre retragere. A spus același lucru și în vara acestui an, dar calificarea în grupele Europa Conference League l-au determinat să se răzgândească.

Cu câteva ore înainte de această tiradă, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Nicolae Dică. Nu dă afară antrenorul, așa cum au cerut fanii, dar l-a avertizat că are puțin timp la dispoziție să rezolve situația.

Parteneri
Cum atragi banii în viața ta. Cât ești de norocos în funcție de data nașterii
Redactia.ro
Ce a pus Prodanca în pachetele de Paște pe care le-a împărțit pentru regretata sa mamă, Ionela: „Pe barosăneală, așa cum îi plăcea ei!”
Click.ro
GALERIE FOTO Cele mai extravagante ținute de la Met Gala 2024. Un bilet la dineu a costat 75.000 de dolari
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul / FOTO
Unica.ro
Sticlele care distrug sănătatea. Provoacă boli grave
EVZ.ro
Luna Nouă în Taur, astăzi, 7 mai 2024, ora 23:22 . Semnele zodiacale care vor străluci în această perioadă
Spynews
Medicul care l-a operat a anunțat acum. FLORIN PIERSIC...
Capital.ro
Când pică Paștele în 2025. Se întâmplă asta o dată la câțiva ani
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DECIZIE de ULTIMĂ oră a MEDICILOR! Ce se ÎNTÂMPLĂ cu FLORIN PIERSIC
Mediaflux
Alertă de inundații în România! Hidrologii au emis o atenționare pentru 12 județe. Care sunt zonele vizate
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația: „Nimeni nu v-a țepuit”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro