27 oct. 2023 | 16:00

Curs valutar BNR 27 octombrie 2023. La ce cotație a ajuns francul elvețian azi- UPDATE

Curs Valutar
Curs valutar BNR 27 octombrie 2023. La ce cotație a ajuns francul elvețian azi- UPDATE
Ce cotatie are azi francul elvetian

Cursul valutar BNR 27 octombrie 2023 va fi anunțat de Banca Națională a României în jurul orelor 13:00. Astfel, vom afla în timp util cât costă cele mai tranzacționate valute din țara noastră. Cât costă un dolar american, un euro, un franc elvețian, precum și câți lei va costa o liră sterlină.

Curs valutar BNR pentru ziua de vineri, 27 octombrie 2023. La ce cotație a ajuns moneda euro azi

UPDATE

1 Euro=4,9681 Lei

1 Dolar american=4,7033 Lei

1 Liră sterlină=5,7085 Lei

1 Franc elvețian=5,2266 Lei

Cursul valutar BNR pentru ziua de vineri, 27 octombrie 2023, va fi făcut public de Banca Națională a României în jurul orei 13:00.

Astfel, cei interesați de prețul celor mai tranzacționate valute din România pot afla aici cursul BNR valabil azi pentru fiecare dintre monede.

Curs Valutar BNR: Euro

Un euro a fost cotat de Banca Națională a României joi, 26 octombrie 2023, la 4,9643, mai mult cu 0,0015 lei decât în ziua de miercuri, 25 octombrie 2023, când un euro a costat 4,9628 de lei.

Curs Valutar BNR: Dolar american

Moneda americană s-a tranzacționat joi, 26 octombrie 2023, la o valoare de 4,7077 lei, în timp ce miercuri, 25 octombrie 2023, dolarul american a costat 4,6956 de lei, potrivit Băncii Naționale a României.

Se poate vedea că moneda americană s-a apreciat cu 0,0121 lei pe 26 octombrie 2023, raportat la cursul zilei anunțat de BNR în ziua de miercuri, 25 octombrie 2023.

Curs Valutar BNR: Lira sterlină

De asemenea, moneda britanică s-a tranzacționat în ziua de joi, 26 octombrie 2023, cu 5,6920 lei, în timp ce miercuri, 25 octombrie 2023, lira sterlină a costat 5,6883 lei.

Potrivit Băncii Naționale a României, se poate vedea că joi, 26 octombrie, comparat cu 25 octombrie 2023, lira sterlină s-a apreciat cu 0,0037 lei.

Curs Valutar BNR: Franc elvețian

Francul elvețian a avut o cotație joi, 26 octombrie 2023, de 5,2391 lei, în timp ce miercuri, 25 octombrie 2022, Banca Națională a României anunțase un preț pentru moneda elvețiană de 5,2397 de lei.

Se poate vedea că francul elvețian a scăzut cu 0,0006 lei, joi, comparat cu prețul anunțat miercuri, 25 octombrie 2022, de instituția financiară BNR.

323 milioane de lei pentru modernizarea tronsonului de legătură cu Aeroportul Internaţional din Timişoara

Pe de altă parte, o știre din economie arată că modernizarea liniei de cale ferată Timişoara Est – Radna, care va asigura legătura directă cu Aeroportul Internaţional Traian Vuia Timişoara, va avea un buget de 323 milioane de lei, iar procedura de achiziţie a serviciilor de proiectare şi execuţie a lucrărilor a fost lansată în licitaţie publică.

Conform unui comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR” S.A, obiectul contractului cuprinde modernizarea liniei existente Timişoara Est – Radna, pe întreaga lungime de 5,2 km, construirea unei linii de cale ferată duble şi electrificate (de la punctul de racordare) până la aeroport, în lungime totală de 5 km, şi construirea noii staţii CF, cu două linii de garare, în apropierea aeroportului.

Digisport.ro
Lovitură de teatru, după ce i-a cerut divorțul și jumătate din avere pentru că a făcut doi copii cu amanta! ”A rămas mască”
Stirile PROTV
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit. Primele imagini cu artista în rochie de mireasă. „Așa cum am visat”. GALERIE FOTO
PlaySport
IMAGINILE MOMENTULUI! Arbitra de 24 de ani a fost prinsă cu observatorul de 3 ori mai în vârstă ca ea și video-ul compromițător a fost făcut public!
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
ProActual
IMAGINILE care te vor lăsa cu gura căscată!! UITE cum arăta Dana Budeanu în trecut!
EVZ.ro
Ingredientul care schimbă total murăturile. Este esențial, nu trebuie omis
Spynews.ro
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
PRO TV
În anii '80 făcea furori cu melodia „Maria Magdalena”. Cum arată acum Sandra, cântăreața din Germania care a fost căsătorită cu Mihai Crețu
Adevarul
18 dintre miile de soldați nord-coreeni trimiși să lupte în Ucraina ar fi dezertat. Forțele ruse îi vânează în timp ce încearcă să ascundă incidentul
BZI.ro
A uimit în noul sezon „Românii au talent”: Andra a venit la masa juriului cu un decolteu îndrăzneț
Viva.ro
UNIC! Cum arată noua vilă a Alinei Pușcaș! A ales elemente de decor făcute pe comandă și comandate din străinătatea: ”Peretele meu a prins viață...”
Parteneri
S-a întors la marea iubire, fost fotomodel Playboy, după 20 de ani de căsătorie. Cine este soția lui Daniel Pancu
Redactia.ro
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Click.ro
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Bianca Drăgușanu, tupeu maxim în trafic. Ceilalți șoferi au luat foc
EVZ.ro
Cum a pus-o la punct pe Theo Rose fosta iubită a lui Anghel Damian! Vorbele grele pe care i le-a adresat
Spynews
S-a dat ordin de la Comisia Europeană. Noile reguli UE. Toată lumea le respectă
Capital.ro
Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret. Detaliile ieșite din comun de la ceremonie: „A fost cea mai frumoasă nuntă la care am participat vreodată”
Avantaje
CU CÂT se VINDE o BANCNOTĂ de 20 de LEI! UNII se ÎMBOGĂȚESC dacă o GĂSESC
Mediaflux
Cum poți contacta boala care te poate ucide în 48 de ore! Care sunt metodele de prevenție a meningitei meningococică
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Andrei Rotaru și-a acoperit tatuajul pe care l-a făcut identic cu cel al Diandrei. Cum a apărut în online și ce detaliu s-a văzut
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro