Cuplu surpriză în showbiz-ul românesc. Anunțul neașteptat, despărțirea de soție e definitivă

Cuplu surpriză în showbiz-ul românesc. Anunțul neașteptat, despărțirea de soție e definitivă
Cuplu surpriza in showbiz-ul romanesc. Anuntul neasteptat, despartirea de sotie e definitiva

Veste bombă în showbizul românesc. Unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți prezentatori TV s-a despărțit definitiv de fosta soție. Deși apăruseră zvonuri privind o posibilă împăcare între cei doi, iată că artistul a anunțat că și-a făcut o nouă iubită. Despre cine este vorba.

Cine este noua iubită a lui Andrei Ștefănescu

Soarele a răsărit pe strada artistului Andrei Ștefănescu, după divorțul dureros de Antonia, mama fiului său. Deși în ultimele luni apăruseră zvonuri în presă, care făceau referire la o posibilă reconciliere între coprezentatorul de la Prețul cel Bun și fosta lui soție, se pare că solistul de la Alb Negru și-a găsit liniștea în brațele altei femei.

Andrei Ștefănescu a confirmat relația cu Ștefania Ducă, frumoasa lui colegă de la Antena Stars, potrivit celor de la Click!. Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Vedetop” i-a cucerit inima simpaticului cântăreț.

Ștefania Ducă și-a serbat, recent, ziua de naștere și i-a făcut o dedicație impresionantă iubitului ei, Andrei Ștefănescu.

„Best b-day ever. I have a lot to be thankful for. I am healthy, happy and I am loved. Te iubesc. Din prima zi. Pentru totdeauna.”, a fost mesajul pe care blondina l-a scris în dreptul fotografiei cu celebrul artist.

Cei doi îndrăgostiți și-au asumat relația și pe rețelele sociale, acolo unde internauții le-au transmis cele mai frumoase urări.

„Wow, voi doi chiar sunteți împreună? Așa frumoși și minunați??? Superb! La mulți ani fericiți! Sunteți 🔥🔥🔥

La mulți ani fericiți 🎂💐😘!

Ești top, Andrei!

Sunteti foarte frumoși!La mulți ani cu sănătate și împliniri!❤️

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit de 2 ori

Ștefania Ducă a fost într-o relație de lungă durată cu artistul F. Charm. Cei doi se pregăteau de nuntă, însă destinul a avut alte planuri pentru ei. Admiratorii celor două vedete au fost surprinși să afle că cei doi logodnici s-au despărțit, într-un final.

Andrei Ștefănescu a divorțat de Antonia, fosta lui soție, în 2020. Cei doi au împreună un băiețel pe nume Ayan. Artistul și mama băiețelului său s-au separat după 7 ani de relație și un an de căsnicie.

Solistul trupei Alb Negru nu este la primul mariaj eșuat. Andrei Ștefănescu a divorțat de artista Sylvia Sârbu acum în 2012, după 3 ani de căsnicie, după ce și-a acuzat partenera de infidelitate.