Cuplu surpriză în showbiz. Brad Pitt a fost surprins la Paris și New York alături de o mare vedetă

de: Bișinicu Andreea
30 08. 2022

Soarele ar fi răsărit și pe strada lui Brad Pitt. După mariajul eșuat cu Angelina Jolie, celebrul actor pare să-și fi redeschis inima pentru o nouă poveste de iubire. Pitt a fost surprins, recent, pe străzile orașului Paris, luând prânzul alături de unul dintre cele mai cunoscute modele din lume. Despre cine ar fi vorba.

Cu ce fotomodel s-ar iubi, acum, actorul Brad Pitt

Brad Pitt pare să-și fi revenit după separarea de frumoasa Angelina Jolie și este pregătit să iubească din nou. Faimosul actor de la Hollywood a demonstrat, încă o dată, că este un adevărat Don Juan și, la 58 de ani, a reușit să cucerească inima superbului model Emily Ratajkowski.

Cei doi au fost surprinși împreună atât în New York, cât și la Paris, unde au luat prânzul împreună și s-ar fi ținut tandru de mână, făcând schimb de priviri dulci, de îndrăgostiți.

Momentan, niciunul dintre ei nu a confirmat, oficial, faptul că ar forma un cuplu, iar potrivit surselor intime celor doi, legătura lor ar fi una recentă, vedetele bucurându-se de fiorul unei relații aflate la început.

Deși există o diferență de vârstă de 27 de ani între cei doi, se pare că Brad Pitt și Emily ar fi destul de apropiați, bucurându-se din plin unul de compania celuilalt.

Lui Brad i-a plăcut de Emily la petrecerea Vanity Fair Oscar din 2020. Nu erau într-o zonă privată sau ceva de genul acesta, dar vorbeau cu prietenii din jur

Evident, pe atunci o posibilă idilă ar fi fost interzisă. Ea era fericită, fiind căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, iar Brad a respectat asta. El a cerut-o să iasă, iar ea a spus da.

Ea a spus întotdeauna că Brad e drăguț și, așa cum a văzut ea, ce a avut de pierdut?”, , a declarat o sursă apropiată din anturajului actorului pentru OK! Magazine.

Emily Ratajkowski a divorțat de fostul soț care i-a fost infidel

Fotomodelul în vârstă de 31 de ani este cunoscut drept femeia cu cei mai frumoși sâni din lume, o femeie perfect conștientă de atuurile sale fizice evidente, care au făcut foarte mulți bărbați să suspine, de-a lungul timpului.

Emily Ratajkowski este, în prezent, căsătorită cu Sebastian Bear-McClard, bărbatul care i-a dăruit un copil în anul 2021.

Frumoasa șatenă se află în proces de divorț de actualul soț infidel, de care s-a despărțit în urma numeroaselor aventuri extraconjugale pe care acesta le-a avut, pe parcursul mariajului lor.