Cum vrea Prințul Charles să comemoreze victimele pandemiei de covid-19. Ce idee genială a avut

Cum vrea Prințul Charles să comemoreze victimele pandemiei de covid-19. Ce idee genială a avut
Ideea Prințului Charles pentru comemorarea victimelor COVID-19

Prințul Charles s-a gândit cum să comemoreze victimele pandemiei de COVID-19. Ce ideea a avut fiul moștenitor al Reginei Elisabeta a II-a?

Ideea Prințului Charles pentru comemorarea victimelor pandemiei de COVID-19

Prințul Charles s-a gândit să puncteze pierderea avută peste tot în lume și să comemoreze victimele virusului chinez. Fiul moștenitor al Reginei a sugerat că ar putea fi plantat un gard viu și copaci în toată țara în amintirea celor care au murit în timpul crizei sanitare.

Prințul de Wales a subliniat această idee într-un articol scris pentru revista Country Life pentru a marca astfel și aniversarea sa de 73 de ani. Moștenitorul tronului a scris că este foarte importantă apariția gardurilor vii.

El a scris: „Întotdeauna am simțit că străzile sunt o îmbunătățire minunată a peisajului și oferă o mare plăcere atâtor oameni, precum și o altă modalitate de a planta mai mulți copaci în general.

.În ultimii doi ani ai acestei îngrozitoare pandemii, am simțit, de asemenea, că comemorarea tuturor celor care au murit atât de tragic prin plantarea de căi în memoria lor în diferite părți ale țării, fie în orașe, orașe sau la țară, ar putea fi ceva demn de luat în considerare”, conform metro.co.uk.

Prințul este și el pasionat de garduri vii și sprijină mediul. De-a lungul anilor a plantat peste 15 mile de garduri vii la casa sa din Gloucestershire, Highgrove, și a încurajat continuarea lucrărilor la moșia Sandringham din Norfolk pe care o gestionează în numele reginei.

Ce va face în ziua în care Prințul William va aniversa 40 de ani?

Acesta a subliniat că gardurile vii rămase sunt cea mai mare rezervație naturală a țării și oferă o importanță estetică, dar în special în dreptul mediului. De asemenea, Prințul a mai spus că Ducele de Cornwall plănuiește să sărbătorească aniversarea a 40 de ani a fiului cel mare, Prințul William, prin plantarea unei alei pline de copaci.

„Gardurile noastre vii rămase sunt încă cea mai mare rezervație naturală a țării, oferind importante coridoare verzi și o abundență de hrană și protecție pentru fauna sălbatică.

De aceea, în ciuda faptului că arăt ca și cum tocmai aș fi ieșit de pe terenul de la Agincourt, continui să mă lupt în fiecare iarnă cu ramuri letale de păducel în încercarea de a așeza unele dintre gardurile vii pe care le-am plantat în ultimii 41 de ani.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI