Cum va fi vremea în weekend. Când scăpăm de frig și ploi. Anunțul ANM

Cum va fi vremea în weekend. Când scăpăm de frig și ploi. Anunțul ANM

ANM – Vremea schimbă foaia. După temperaturile joase, frig și ploi, gradele din termometre urcă rapid, dar asta tocmai vineri. Până atunci, valorile vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei.

Anunțul ANM: când scăpăm de frig și ploi

Vremea va deveni rece pentru prima decadă a lunii mai, îndeosebi în nord, centru și est, dar și în zonele submontane. În jumătatea nordică a teritoriului, cerul va fi mai mult noros și pe arii relaxiv extinse va ploua, în vreme ce, în restul zonelor, înnorările vor fi temporare, iar precipitațiile se vor semnala în prima parte a intervalului, local în sud-est și cu totul izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 18 grade Celsius, iar cele minime între 3 și 10 grade Celsius, potrivit ANM.

Joi, 7 mai 2020

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nord, centru, est și în sud-est, unde pe arii în general restrânse trecător va ploua. La munte, precipitațiile vor fi mixte, iar în zona înaltă vor predomina ninsorile. Vântul va continua să aibă intensificări la munte.

Maximele zilei vor fi cuprinse în general între 12 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 1 și 10 grade Celsius, mai scăzute, spre valori în jurul a -1 grad Celsius în depresiunile intramontane.

Vineri, 8 mai 2020

Vremea va deveni în general frumoasă, cerul va fi variabil, cu unele înnorări și doar cu totul izolat ploi slabe, cu o posibilitate mai mare la începutul intervalului în jumătatea de est a teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și trecător în Moldova, Dobrogea și în Transilvania. Maximele vor fi cuprinse între 13 și 22 de grade Celsius, iar minimele între -2 și 10 grade Celsius. Pe suprafețe mici vor fi condiții de ceață.

Vremea în weekend

Vremea va fi frumoasă și se va încălzi în toată țara. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maximele vor fi cuprinse între 17 și 25 de grade Celsius, mai scăzute pe litoral, iar minimele între 2 și 12 grade Celsius. Pe arii restrânse, se va forma ceața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI